Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Paza si protectie

ACTIV STEL-ROM

Activ siglaACTIV STEL-ROM Brasov este o societate de paza si protectie moderna, avand dotarile tehnice si personalul necesar desfasurarii serviciilor de securitate in conditii optime si isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea 333/2003.

Activitatea societatii este sustinuta de un management performant, cu o bogata experienta de specialitate, avand posibilitatea sa dezvolte o gama de servicii de paza, protectie, supraveghere, interventie, transport valori si insotire de persoane.

ACTIV STEL-ROM, condusa si coordonata de directorul general colonel (r) Stelica P. Morcov, fost medaliat olimpic (castigator a numeroase trofee la campionatele mondiale si europene in disciplina ,,lupte libere“), apoi ofiter al Politiei Romane cu merite deosebite in asigurarea unui climat de liniste si siguranta in cadrul comunitatii brasovene, si-a facut aparitia pe piata societatilor specializare de paza la inceputul anului 2001.

Echipa care asigura organizarea si coordonarea activitatii de paza si protectie, oferita potentialilor clienti, este formata din specialisti in domeniu cu vasta experienta.

Avand in vedere cresterea ingrijoratoare a furturilor, talhariilor, agresarea persoanelor, violurilor si chiar a vatamarilor corporale mergand pana la crima, societatea noastra este pregatita atat din punct de vedere logistic, cat si in ceea ce priveste pregatirea profesionala a personalului, pentru a interveni cu operativitate la obiectivele pentru care a fost angajata, in mentinerea ordinii publice, a prevenirii si stoparii sustrageriilor de bunuri si valori, de a asigura protectie persoanelor si trasportului de valori, cat si acolo unde asiguram monitorizarea.

ACTIV STEL-ROM, prin personalul specializat, va ofera urmatoarea gama de servicii:

A.  PAZA SI PROTECTIE CU AGENT DE PAZA
Se asigura cu personal calificat, dotat cu mijloace de interventie si aparare in conformitate cu prevederile legale (tomfa, spray iritant – paralizant, statii E- R, pistol cu gaz si acolo unde se impune pistol cu glont).

B.  PROTECTIE PERSOANE (GARDA DE CORP)
 Societatea presteaza aceasta categorie de servicii cu personal specializat si atestat. Serviciul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si juridice, care doresc protectia pentru anumite perioade sau evenimente.

C.  INSOTIRE SI TRANSPORT VALORI
Se realizeaza cu masinile ce poarta insemnele societatii pe post de ante/post mergator in cazul insotirii transport valori. Pentru transportul de valori, masinile societatii sunt prevazute cu cutii metalice conform legii.
Agentii care asigura protectia transportului sunt echipati cu uniformele societatii si dotati cu arme de foc conform legii.

D.  MONITORIZARE SI INTERVENTIE
Serviciile de monitorizare si interventie sunt asigurate in regim de permanenta prin intermediul dispeceratului de monitorizare si a echipelor operative de interventii. Interventia la obiective se realizeaza cu 3 echipaje mobile, formate din 2 agenti, din care unu este si sofer.

E.  CONSULTANTA SI EXECUTIE
Prin personal specializat, oferim consultanta si executie in ceea ce priveste masurile ce trebuiesc luate pentru prevenirea si stoparea furturilor, intocmirea planurilor de paza, proiectarea si instalarea sistemelor de paza, monitorizare, interventii si garda de corp.

ACTIV STEL-ROM dispune de urmatoarele mijloace materiale, tehnice, de transport si comunicatii: - agentii de paza sunt echipati cu uniformele si insemnele societatii, au in dotare: tomfa, spray iritant, lanterna, fluier, telefoane NOKIA si pe obiectivele unde sunt prevazute in planul de paza 6, pistoale cu gaz.
Transportul la interventii este asigurat cu 3 autovehicule inscriptionate cu insemnele societatii, din care: 2 autoturisme marca HYUNDAI ACCENT si un autoturism de teren marca HYUNDAI TUCSON.

In prezent, ACTIV STEL-ROM asigura paza pe mai multe obiective, de diferite grade de dificultate dintre care enumeram: A.D.B BRASOV; A.C.F INDUSTRIE BRASOV; ALTEX IMPEX (MEDIA GALAXY) BRASOV; ALTEX IMPEX (Mag.ALTEX) BRASOV; ASHROICH ROMANIA CODLEA; BAU-MEISTER BRASOV; CANAM STEEL ROMANIA BRASOV; CONCEFA BRASOV; DAVICANI CODLEA; DIETAL ROUMANIE CODLEA; ECOPACK GHIMBAV; FABRICA DE SCULE RASNOV; GRUP ARCONS BRASOV; I.A.R. BRASOV; ICCO CONSTRUCT BRASOV; I.B.S PRODUCTION BRASOV; INTERSNACK ROMANIA GHIMBAV; LEONARDO BRASOV; LIDA BRASOV; LOEDIGE MACHINE BRASOV; MATOLUX TRANSILVANIA BRASOV; MEBRA BOD; PAULUS LOGISTIK CODLEA; RAPTRONIC BRASOV; ROMRADIATOARE BRASOV; SCHULTE & SCHMIDT; SONAI (VAMA BRASOV); SPRINTER 2000 BRASOV; T.C.I SERVICE BRASOV; TDC – RO BRASOV; TEHNOCAR BRASOV

str. Vulturului nr. 17, bl. 8, ap. 3, BRASOV
Tel./Fax: 0268.333.376
Mobil: 0745.140.904; 0755.037.352
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 11 vizitatori și niciun membru online