Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Liderul mondial in domeniul securitatii video se alatura proiectului OSPA Romania

Hikvision este cea mai mare companie de echipamente si solutii de supraveghere video cu circuit inchis din lume. Conform Raportului editat de IHS, Hikvision a ocupat timp de 5 ani la rand (2011 – 2015) primul loc in clasamentul celor mai mari producatori de tehnologie CCTV si de echipamente de supraveghere video, mentinandu-se pe primul loc in ceea ce priveste cota de piata si in cazul altor categorii de produse printre care: camere video HD si analogice, DVR/NVR si decodoare video. In cadrul clasamentelor “Security 50” furnizate de Revista A&S, Hikvision a ocupat primul loc in anul 2016, de pe locul 2 in anul 2015 si locul 3 in anul 2014.
Compania este prezenta in 100 de tari, are 28 de sucursale regionale in intreaga lume si 35 de sucursale in China.
L-am intrebat pe dl. Leo Duan, Country Manager Romania, care au fost motivele pentru care Hikvision s-a alaturat proiectului OSPA.

OSPA: Care sunt motivele care v-au determinat sa va implicati in proiectul OSPA Romania?
Leo Duan: In ultimii 15 ani, Hikvision nu numai ca a pus bazele si a construit, la nivel mondial, parteneriate cu distribuitori locali si integratori de sisteme, dar – mai ales – a conlucrat strans cu companii de renume mondial in sectoarele lor de activitate. Strategia noastra este de a conlucra strans cu partenerii nostri pentru a identifica noi nevoi si a gasi solutii care sa le asigure succesul in proiectele lor, iar singura modalitate de a face acest lucru in mod real, este prin stabilirea unor parteneriate pe termen lung.
Gala OSPA Romania de anul trecut a fost un eveniment deosebit, care a avut un impact major asupra industriei securitatii private din Romania. Obiectivele noastre, de a oferi solutii eficiente, produse fiabile pentru o lume mai sigura se inscriu in acceasi linie cu obiectivele OSPA, asa ca ni s-a parut normal sa devenim sponsorii principali ai OSPA Romania in 2017, potentand si mai mult atingerea unor obiective care ne unesc.

OSPA: Care sunt asteptarile dumneavoastra in privinta competitiei din acest an?
Leo Duan: Gala OSPA ne ofera sansa de a impartasi ultimele realizari tehnologice, cele mai moderne solutii si sa avem un schimb de idei cu partenerii nostri din industria securitatii private din Romania. Este foarte important ca putem invata de la altii lucruri noi, este foarte util atunci cand poti sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva noua.  Ca lideri de piata, ca promotori ai inovatiei, setarea de noi obiective si atingerea unor noi granite ale cunoasterii sunt elemente cheie ale strategiei de dezvoltare.

OSPA: Cat de important considerati ca este, pentru industria securitatii private, procesul de stabilire a unor standarde inalte de calitate atat in ceea ce priveste factorul tehnologic cat si cel uman?
Leo Duan: Din 2001, compania noastra s-a dezvoltat continuu, de la momentul in care era prezenta in piata cu o singura gama de produse, la momentul actual, cand este lider mondial de piata, capabil sa ofere solutii complete si integrate. Aceasta a fost o calatorie fascinanta pe care am parcurs-o noi toti si nu am fi reusit fara oamenii talentati din companie precum si cu aliatii nostri de nadejde. A fost un drum splendid, punctat de momente remarcabile pe tot parcursul lui.
Vom continua ca si in viitor sa cautam excelenta, cu precadere in domeniul nostru, al solutiilor de supaveghere video, respectand cu sfintenie relatiile noastre de afaceri. Hikvision a reusit sa se mentina atatia ani la rand pe prima pozitie in lume deoarece ne concentram pe doi factori: calitate si standarde inalte. Investitiile noastre in cercetare-dezvoltare, coroborate cu investitiile in oameni potenteaza si mai mult solutiile tehnice pe care le oferim.

OSPA: Sunteti una din cele mai mari companii de echipamente si solutii la nivel mondial in domeniul industriei de Securitate. Care este factorul determinant: omul sau tehnologia?
Leo Duan: Noi credem ca atat tehnologia cat si factorul uman sunt in egala masura importante. Oamenii pot dezvolta idei noi si proiecta lucruri si solutii nemapomenite. Tot oamenii sunt cei care le folosesc si le mentin in functiune. Hikvision a pus bazele unui sistem de cercetare-dezvoltare pe mai multe niveluri, de la cercetare la proiectare, dezvoltare, testare, support tehnic si service. De asemenea, tehnologia potenteaza capabilitatile produselor noaste si le face mai fiabile astfel incat solutii din ce in ce mai sofisticate vor permite cresterea calitatii supravegherii video la nivelul intregii societati. Institutul de Cercetare Hikvision isi concentreaza resursele pe cercetarea tehnologica de baza si pe dezvoltarea unor solutii inovatoare, care sa ne mentina in avangarda industriei de supraveghere video.

OSPA: Care sunt cele mai noi trenduri in ceea ce privesc tehnologiile de securitate?
Leo Duan: In acest moment, Hikvison se afla intr-un moment de dezvoltare accelerata. Echipamentele si aplicatiile pe care le producem imping si mai departe – an de an - granitele tehnologiilor de supraveghere video, reusind sa depaseasca limitarile din trecut si atingand noi grade de complexitate.  
Noi credem ca Inteligenta Artificiala este cea care va schimba complet industria echipamentelor si aplicatiilor de supraveghere video. Pana nu de mult, tehnologiile de supraveghere video cu circuit inchis – asa-numitele CCTV – erau reactive, in sensul in care o camera de luat vederi era instalata intr-un anume loc dupa producerea unui incident pentru a obtine imagini.
Odata cu evolutia securitatii bazate pe inteligenta artificiala, operatiunile de Securitate insasi se transforma intr-o operatiune pro-activa, prin identificarea problemelor ori a situatiilor atipice, precum identificarea pachetelor ce ridica semne de intrebare sau detectarea soferilor ce conduc irational. Aceste tehnologii avanseaza foarte rapid, asa ca Hikvision, ca lider de piata si adevarat inovator in acest domeniu, face eforturi sustinute pentru a oferi valoare adaugata si beneficii suplimentare instalatorilor si integratorilor de solutii precum si clientilor lor finali – utilizatorii.

OSPA: Cat de importanta este piata din Romania pentru Hikvision?
Leo Duan: Piata romaneasca este foarte importanta pentru Hikvision, caci daca o privim doar strict din punctul de vedere al dimensiunilor ei, poate fi cea de a doua mare piata din Europa de Est. Aceasta inseamna ca am intrat hotarati pe aceasta piata si avem o strategie solida pentru a o dezvolta si creste. Sigur ca fiecare piata in parte este importanta pentru noi, caci scopul nostru este sa oferim solutii complete la nivel global si sa stim ca oamenii – oriunde ar fi ei – traiesc intr-o lume mai sigura.

A consemnat Ovidiu Constantinescu.

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online