Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Echipamente de supraveghere video

PLANET COMMUNICATION

PLANET COMMUNICATION - Pionier al inovarii IP

PLANET este unul din liderii mondiali in furnizarea de produse si solutii de retea bazate pe comunicarea IP, pentru segmentele SoHo, Enterprise si pentru furnizorii de servicii de comunicatii (ISP). PLANET proiecteaza si furnizeaza solutii inovatoare de comunicatii IP cu implementare convergenta de date, voce si video pe o gama larga de tehnologii de retea.

PLANET ofera produse si solutii de retea de varf, de incredere si bazate pe standarde, pentru a satisface nevoile utilizatorilor cu cea mai completa gama de produse si performante superioare. Cu o misiune puternica de a fi un Pionier al Inovarii IP pe piata mondiala, PLANET proiecteaza si produce produse de retea si ofera solutii pentru a obtine inovatii continue. Isi indeplineste promisiunea de a fi lider in tehnologia bazata pe Internet Protocol (IP). De asemenea, si-a demonstrat angajamentul consecvent fata de inovatie, calitate, fiabilitate si eficienta si nu in ultimul rand fata de un cost accesibil.

PLANET, alegerea inteligenta a calitatii si fiabilitatii.

PLANET COMMUNICATION SRL
Tel: 0722.277.570
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.planet.com.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online