Publicitate | Harta site | Contact

 

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

Morar sigla

  

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

 

Cursuri de formare profesionala

SECTRA

Sectra logo_2018SECTRA va propune o afacere pe care n-o puteti ignora: se fie partenerul Dvs. in formarea profesionala specifica tuturor activitatilor din securitatea privata. NOI suntem partenerul Dvs. daca vreti sa incepeti sau sa va dezvoltati o afacere in domeniul securitatii private.

SECTRA isi desfasoara activitatea bazandu-se pe un principiu simplu: calitatea.

Programele noastre de formare profesionala respecta standarde inalte de calitate, beneficiind de un excelent colectiv de formatori/traineri cu mare experienta profesionala in activitatile de predare pentru adulti si de un material de curs adaptat cerintelor legislative dar si cerintelor clientilor nostri.

Programele sunt bazate pe competente, asigurand dupa parcurgerea unui astfel de program dobandirea abilitatilor si cunostintelor cerute atat de legislatie, cat si de specificul locului de munca.

Parteneriatul nostru cu A.R.S.S. - Asociatia Romana a Specialistilor in Securitate, nivelul inalt de pregatire profesionala al trainerilor nostri, calitatea materialului cursurilor si conditiile noastre exceptionale de desfasurare a acestora reprezinta siguranta multumirii Dvs.

SECTRA promoveaza ideea de dezvoltare personala a individului si a societatii in ansamblu, oferind participantilor posibilitatea de a dobandi competente profesionale atat pentru piata muncii din Romania, cat si pentru piata muncii din statele membre UE, de a deveni mai competitivi si mai proactivi pentru schimbarile continue din societatea actuala.

Misiunea noastra este sprijinirea existentei unei societati libere si democratice, caracterizate prin existenta unei forte de munca cu o competitivitate ridicata, cu cunostinte si deprinderi specifice domeniilor in care activeaza si cu o flexibilitate sporita, in contextul integrarii europene si a unei piete a fortei de munca in continua extindere.

SECTRA

Tel.: 0371.401.262; 0726.262.803
Adr.: str. Intre Lacuri nr. 45, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.sectra.ro
Contact: Robert Nagy

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 20 vizitatori și niciun membru online