Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Conceptul solutiei de paza electronica AZiGUARD

Pasul 1 - Recunoasterea evenimentului
Camerele video sunt amplasate asupra perimetrului sau ariei ce se protejeaza. Soft-ul TRASSIR recunoaste in imaginile video, prin modulul “Trassir Neuro Detector” oamenii, masinile sau bicicletele ce incearca sa patrunda in perimetrul zonei/ariei protejate.

Pasul 2 - Notificarea
Odata creat evenimentul de recunoastere a unei persoane, masini sau biciclete, dispecerul aflat in dispeceratul companiei de securitate este notificat prin pop-up pe monitorul de lucru, primind instant imaginea video din locatie. Pentru a-i facilita la maxim modul de lucru, dispecerul poate gestiona evenimentele atat din interfata TRASSIR, dar si din software-ul de dispecerizare a companiei de securitate, prin integrarea celor doua sisteme.

Pasul 3 - Confirmarea
Avantajul accesului instant la imaginile video, se transpune direct in confirmarea oricarui eveniment din dispecerat si dislocarea echipajului doar la evenimente reale. Cunoastem cu totii gradul de alarme false generate de catre un sistem perimetral clasic si de necesitatea de a disloca echipajele la orice eveniment produs. Acum luam in calcul o reducere de pana la 99% a alertelor false si deplasarea echipajelor de interventie doar la evenimentele reale.

Pasul 4 - Interventia
Dupa confirmarea evenimentului, echipajul de interventie se deplaseaza in locatie pentru rezolvarea cazului. Sunt si alte instrumente ce stau la indemana dispecerului pentru a gestiona evenimentul, pana la sosirea acestuia in locatie. Comunicatia directa prin difuzoare exterioare amplasate in obiectiv cu mesaje descurajatoare, urmarirea usoara a intrusului, verificarea hartii obiectivului cu pictogramele amplasarii camerelor video de culori diferite acolo unde este miscare, astfel incat echipajele sa receptioneze coordonate cat mai exacte.

In acest fel, intregul proces AZiGUARD asigura solutia ideala pentru smart guarding.

#trassir #aziguard #pazaelectronica #neurodetector #smartguarding

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 19 vizitatori și niciun membru online