Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Modulul Active Search de la TRASSIR

De cate ori se intampla incidente intr-o parcare sau intr-un magazin unde a disparut un produs ori intr-o hala de productie unde s-a petrecut un incident, in toate aceste cazuri, dispecerii video cauta ore intregi in arhiva imaginile respective.

TRASSIR face aceasta cautare in cateva secunde, prin modulul Active Search. Pur si simplu se selecteaza zona de interes, se stabileste perioada in care se cauta evenimentul (ore, zile) si sistemul indica exact imaginile cautate, in cateva click-uri.

In video este aratat un exemplu concret de operare.

Viteza de reactie a operatorilor creste de peste 50 de ori fata de un sistem clasic. Toate acestea inseamna optimizarea costurilor necesare operarii sistemelor video, viteza de cautare marita, operatori mai putin frustrati sau stresati, incredere in sistemele utilizate.

Te-ai saturat sa pierzi timp cautand imagini in arhiva?

E timpul sa treci la TRASSIR, fara sa fie necesara schimbarea camerelor deja instalate!

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 11 vizitatori și niciun membru online