Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Inteligenta artificiala vs. pandemie

Cum stim daca am atins capacitatea maxima permisa, de 30%, a unui magazin, restaurant, sau alte spatii publice?

Noile restrictii legale se refera la aceasta limita in cazul actualelor conditii de distantare sociala in pandemie. De aceea, devine foarte importanta posibilitatea de a numara, in orice moment, cate persoane sunt intr-o incinta. Iar daca acea incinta, de exemplu mall sau galerie comerciala, are mai multe intrari, este clar ca niste agenti de securitate care stau la intrare si numara vizitatorii nu se pot coordona, pentru un rezultat corect.

TRASSIR rezolva in timp real aceasta situatie!

Modulul People Counter este capabil sa arate in orice moment cate persoane au intrat in respectivul spatiu comercial, cate au iesit, cate sunt prezente inca si cat mai este pana la atingerea limitei acceptate. Si nu doar pentru un magazin, sau un etaj, ci pentru un intreg complex comercial, indiferent de marime.

Aplicatia poate da rapoarte complexe, pe zone, intervale orare, sau zile ale saptamanii etc. Astfel, se optimizeaza intreaga activitate in magazine, de exemplu, pe baza datelor inregistrate facandu-se programarea vanzatorilor, sau alocarea lor pe diverse raioane.

Deci, nu doar se asigura respectarea regulilor speciale in pandemie, dar si reduce costurile de operare.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 7 vizitatori și niciun membru online