Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

AZiTREND - 4 ani de succes

Infiintata acum 4 ani, AZiTREND este o companie solida, in plina dezvoltare, ce ofera servicii integrate de cea mai buna calitate. In 2020, cu toate dificultatile datorate pandemiei, activitatea noastra a continuat intr-un ritm alert.

Am crescut cifra de afaceri cu peste 60%, ajungand la aproximativ 2 milioane de EUR. Peste 10.000 camere video instalate, 12.000 de canale video TRASSIR, peste 700 noi locatii unde s-au instalat servere TRASSIR si mai mult de 2.500 de module de analiza video avansata puse in functiune.

Toate acestea au fost posibile datorita solutiilor TRASSIR si SIGUR, a camerelor video si echipamentelor de inalta calitate TRASSIR, Hikvision, Sigur si UrFog si, evident, echipei noastre dedicate. Inteligenta Artificiala e din ce in ce mai prezenta in proiectele pe care le implementam alaturi de partenerii nostri.

Mai ales in conditiile specifice noului stil de viata impus de pandemie, solutiile propuse de AZiTREND sunt valoroase si valorate. Din ce in ce mai multi beneficiari se conving de optimizarile aduse proceselor, de imbunatatirea productivitatii angajatilor si, in cele din urma, de reducerea consistenta a costurilor de operare.

Speram ca si in acest an sa ne depasim recordurile si, impreuna cu partenerii si clientii nostri, sa realizam noi povesti de succes.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 10 vizitatori și niciun membru online