Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Solutii pentru retail de la Milestone si Axis atat pentru restrictiile pandemiei, cat si pentru o experienta mai buna de cumparare

Anul curent reprezinta o adevarata provocare pentru domeniul retail la nivel global. Toate afacerile au fost nevoite sa se adapteze pentru a supravietui si multe magazine au ales sa migreze in mediul online sau sa isi transforme sediile fizice si conditiile de lucru pentru a implementa masurile necesare pentru a-si adapta facilitatile noilor restrictii privind activitatea economica pe timp de pandemie. Deseori, acest lucru s-a tradus printr-o scadere dramatica a profitabilitatii si a performantei.

In momentul de fata, companiile de retail au nevoie de o solutie pentru a monitoriza, printre altele, purtarea mastii de protectie in spatiile inchise, precum si fluxul de clienti. Multe magazine au ales sa transfere respectivele sarcini catre angajati, insa aceasta varianta a avut un rezultat nedorit prin expunerea sanatatii personalului si disconfortul vizitatorilor. Provocarea managerilor este de a gasi si implementa o solutie eficienta si neintrusiva de monitorizare care sa isi justifice costul de adoptare, chiar si dupa ce lucrurile vor reveni la normal.

ELKO Romania propune o astfel de solutie prin intermediul tehnologiei video oferite de partenerii sai, Milestone Systems si Axis Communications. Milestone este furnizorul platformei de management video XProtect, o platforma capabila sa gestioneze sisteme de supraveghere video si, prin anumite module si extensii software, sa ofere analize amanuntite pe baza acestuia. Aplicatia integreaza cu o compatibilitate vasta diferite echipamente de supraveghere video si ofera control de la distanta utilizatorului prin intermediul platformelor online pentru desktop si mobil.

In practica, cu ajutorul platformei Milestone XProtect si a elementelor hardware si software necesare in cadrul unei solutii pot fi numarate persoanele din magazin, se pot detecta momentele cand distantarea sociala este compromisa si poate fi alertat personalul din magazin atunci cand un client nu poarta masca de protectie. Cu ajutorul alertelor setate in aplicatie, angajatii pot fi anuntati atunci cand apare o abatere de la reguli, iar acestia vor urma protocolul necesar. Un astfel de sistem integrat este eficient si confortabil pentru toate partile interesate. Milestone pune la dispozitie mai multe variante de buget care sa acopere caracteristicile necesare si sa faca posibila adaptarea in functie de nevoile clientului. Pentru companiile mai mici, de tip IMM, care doresc sa se convinga de capabilitatile sale,  compania ofera gratuit versiunea XProtect Essential+.

XProtect este un platforma versatila la care se pot adauga module pentru a acoperi diferite functionalitati specifice implementarii. In cazul proiectelor de retail, mentionam modulul XProtect Retail care face posibila corelarea in timp real a fluxului camerelor video cu datele financiare provenite de la casele de marcat sau bancomate. Orice incident sau tentativa de frauda vor putea fi astfel mult mai bine documentate si solutionate in cel mai eficient mod.

Axis Communications prezinta o solutie pe partea hardware optima pentru monitorizarea video in spatiile inchise. Recent aparut pe piata, modelul AXIS M3065-V de camere tip „dome” vine cu tehnologia necesara pentru un sistem de securitate video bine pus la punct. Aceste camere au o constructie ultra-portabila si discreta, inregistreaza la calitate Full HD 1080p si pot transmite imagini clare in cadre cu luminozitate dificila. Mai mult, camerele sunt capabile sa produca analiza de date pe baza fluxului de imagine prin intermediul aplicatiilor native precum AXIS People Counter. Acest echipament poate fi integrat de asemenea si cu Milestone XProtect mentionat mai sus. AXIS M3065-V este un model de buget care nu face compromisuri la calitate si performanta si este ideal pentru implementarea in magazine, receptii de hotel,  in restaurante si alte spatii inchise.

Asadar, pe timp de pandemie, ELKO Romania vine in intampinarea retailerilor cu propuneri pentru a gestiona aglomeratia din spatiile inchise intr-un mod neintrusiv si eficient. Solutiile prezentate isi pastreaza utilitatea si dupa ce lucrurile revin la normal. Un ghid Milestone recent aparut demonstreaza flexibilitatea functiilor unui sistem de supraveghere video modern. Tehnologia de supraveghere video poate aduce beneficii nu doar pe planul securitatii, ci si in optiunile de marketing.

Un manager va putea sa centralizeze date demografice, date utile despre comportamentul clientilor si zonele de interes din magazin care pot ajuta la luarea deciziilor in ceea ce priveste optimizarea programului angajatilor, rearanjarea marfurilor si amplasarea dinamica a ofertelor. Ghidul complet care prezinta noua metode prin care tehnologia video ajuta companiile din domeniul retail sa respecte regulile impotriva Coronavirus si sa optimizeze experienta oferita clientilor poate fi obtinut de la link.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 26 vizitatori și niciun membru online