Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis Talk 2020 va indeamna la explorarea noilor cai spre success

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza evenimentul regional Axis Talk 2020: ”Explore New Path to Success”. Evenimentul, organizat de aceasta data online, se adreseaza tuturor clientilor Axis, retelei de parteneri, integratori si distribuitori, precum si simpli utilizatori ai tehnologiei Axis, precum si tuturor celor interesati de tendintele in domeniul supravegherii si securitatii.

Evenimentul va fi deschis printr-un dialog intre cofondatorul Axis Communication, Martin Gren (foto), unul dintre cei mai influenti oameni din industria de securitate, si Magnus Zederfeldt, Regional Director Eastern Europe in cadrul Axis Communications, pe tema: ”Evolutia securitatii in IoT – un dialog despre trecut, prezent si viitor”.

Martin Gren a declarat in una dintre postarile sale pe SecureInsight, blogul companiei: ”Ori de cate ori e nevoie de prelucrarea si analiza unor cantitati imense de date, calculatoarele sunt mai bune decat oamenii. Inteligenta artificiala bine utilizata poate duce acest lucru la un nivel mai presus decat simpla analiza a datelor si a imaginilor. Aceasta functionalitate poate fi utilizata practic in multe aplicatii”.

In cadrul prezentarii ”AI analytics in the surveillance industry” sustinute de Math Thulin, Director Core Technologies, se pune problema noilor oportunitati aduse de trenduri tehnologice precum inteligenta artificiala si deep learning care creeaza asteptari deseori depasite de realitate.

”Desi sistemele AI au fost dezvoltate rapid in ultimii ani si arata un potential imens in domeniul supravegherii, suntem inca departe de a le aduce la nivelul inteligentei umane, ca o ”adevarata” inteligenta artificiala. Va trece un timp pana cand vom vedea sisteme de supraveghere cu auto-invatare care pot face supozitii exacte in scenarii generale, fara a risca prea multe alarme false sau incalcarea integritatii oamenilor”, dupa cum remarca celebrul Martin Gren. Abordarea Axis pe tema utilizarii inteligentei artificiale este axata pe eficienta utilizarii acestor noi tehnologii in domeniul supravegherii pentru a raspunde cat mai bine asteptarilor, confirmand prin beneficii reale aduse utilizatorului final.

Printre alte teme de interes prezentate in cadrul Axis Talk se numara prezentarea celor mai provocatoare tehnologii din portofoliu precum: camerele panoramice, care ofera o acoperire pentru o suprafata extinsa; lansarea noilor camere body worn, ca o tehnologie de pionierat cu conectare la sistemele existente; simplificarea integrarii serviciilor si prezentari practice de utilizare in securitatea fizica; solutii de supraveghere Axis end-to-end, precum si cum se poate folosi Axis Site Designer pentru a proiecta cu usurinta un sistem.

Dintre noile produse Axis, vedeta acestei editii Axis Talk este camera de retea multidirectionala de inalta rezolutie AXIS Q6010-E care combina o imagine de ansamblu cu posibilitate de a obtine detalii prin functia de zoom-in. In plus, aceasta camera poate fi instalata cu variate accesorii care sa ajute integrarea sa in diferite scenarii.

Un loc aparte in cadrul evenimentului de anul acesta il vor avea sistemele de securitate audio care au rolul de a rafina o implementare cu functionalitatile audio IP. Cea mai practica situatie este cand poti vorbi direct cu intrusul, dar sunt si multe alte situatii cand, de asemenea, solutia de securitate aduce beneficii suplimentare prin captarea semnalului audio in retea.

Pentru integratorii de retea si utilizatorii finali ai solutiilor Axis care vor participa la eveniment vor avea loc si sesiuni practice de proiectare cu ajutorul AXIS Site Designer, instrumentul gratuit care ajuta in proiectarea eficienta si instalarea in conditii optime in functie de spatiul care trebuie securizat.

Va invitam sa va inscrieti la evenimentul online Axis Talk 2020 – ”Explore New Path to Success”, unde puteti consulta agenda, face cunostinta cu speakerii si va puteti inregistra pentru data de 25 iunie 2020.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online