Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX lanseaza noile solutii de detectie pentru exterior cu acoperire larga din seria QX INFINITY

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, a lansat seria de senzori QX INFINITY, care asigura o acoperire pe distante de pana la 12 metri, la un unghi de pana la 120 de grade, fiind potriviti pentru montare la exterior – atat la inaltime, cat si in modul ”Pet alley (0,8-1,2m)”.

Ca urmare a avantajelor oferite, solutiile de detectie a miscarii bazate pe tehnologie PIR (Passive Infrared Sensor) sunt unele dintre cele mai folosite in lume la ora actuala. Printre altele, acestea pot detecta in mod eficient miscarile atat la interior, cat si la exterior si au un consum redus de energie, in conditiile in care costurile sunt in general scazute, iar dimensiunile reduse. Cu o vasta experienta in dezvoltarea de solutii pentru detectia intruziunii si protectiei perimetrelor, OPTEX detine un portofoliu bogat de echipamente bazate pe tehnologie PIR.

Modelele din seria WX Shield si cele de tip cortina din seria BX Shield se bucura deja de un succes considerabil in intreaga lume, demonstrandu-si eficienta si fiabilitatea intr-o multitudine de scenarii de utilizare. Acest lucru dovedeste ca tehnologia PIR este adaptata cerintelor si nevoilor actuale pentru ca raspunde intr-un mod adecvat provocarilor din domeniul protejarii perimetrelor rezidentiale si obiectivelor comerciale. Plecand de la aceste premise, OPTEX continua sa dezvolte senzori PIR performanti, care adreseaza nevoile de securitate din toate domeniile de activitate.

Noile echipamente Optex din seria QX Infinity (QXI) folosesc un element quad, ceea ce inseamna ca numarul alarmelor false este redus semnificativ, datorita unei conectari a senzorilor din interior intr-un circuit logic AND (SI). Prin urmare, se remarca prin acuratetea deosebita a detectiei, ceea ce le recomanda pentru implementarea in sisteme de securitate precise. Totodata, se poate opta pentru montarea la inaltimi mari (2,2-2,7m) sau modul ”Pet alley”, in functie de scenariul de utilizare sau de necesitati. Astfel, o montare la inaltimi cuprinse intre 2.2-2.7m permite o scanare volumetrica pe mai multe niveluri, ceea ce faciliteaza recunoasterea animalelor de mici dimensiuni, a caror raportare va fi evitata astfel. In eventualitatea in care se doreste insa recunoasterea animalelor de dimensiuni mai mari, se poate opta pentru o montare la o inaltime cuprinsa intre 0.8-1.2m, situatie in care acestea vor fi practic plasate in afara zonei de detectie. Mai mult decat atat, modelele Optex QX Infinity sunt dotate cu tehnologie SMDA (Super Multi Dimension Analysis), cu ajutorul careia sunt analizate si recunoscute in mod automat conditiile de mediu si eventualele schimbari ale acestora, eliminandu-se in acest fel detectia diferitilor factori de zgomot, precum schimbarile de vreme sau miscarile vegetatiei, care pot genera in mod normal nenumarate alarme false. Si tot pentru a reduce incidenta alarmelor false a fost implementata si tehnologia de ecranare dubla (Double Conductive Shielding), care permite razelor IR sa treaca, blocand insa interferentele radio si radiatiile luminoase din spectrul vizibil.

„Noile solutii de detectie Optex din seria QX Infinity se bazeaza pe o lunga experienta in proiectarea, producerea si comercializarea de echipamente cu tehnologie PIR si vin in completarea unui portofoliu de produse care si-au dovedit performantele si si-au pus amprenta asupra industriei de securitate”, a spus Dragos Enea, Regional Sales Manager pentru Romania si Bulgaria la OPTEX. „Datorita designului, care permite montarea la diferite inaltimi, echiparii variate si tehnologiei SMDA de analiza, seria QX Infinity ofera un maximum de flexibilitate si se adreseaza atat utilizatorilor din sectorul rezidential, cat si celor din zona comerciala, logistica, constructii si chiar domeniul industrial”.

Avand in vedere diferitele conditii de instalare si infrastructura disponibila, OPTEX a dezvoltat noile solutii de detectie QX Infinity in doua variante. Astfel, QXI-ST reprezinta varianta standard, alimentata cu energie de la reteaua electrica, iar QXI-R cea care functioneaza pe baza de baterii. De asemenea, sunt disponibile si doua modele cu tehnologie duala - QXI-DT si QXI-RDT (alimentare pe baza de baterie) – echipate, pe langa detectia PIR si cu detectie pe baza de microunde, pentru un plus de eficienta si acuratete. Toate cele 4 modele asigura 18 zone de detectie, pot detecta obiecte care se deplaseaza cu viteze cuprinse intre 0.3-2m/s si au o sensibilitate de numai 20C la o viteza de deplasare de 0.6m/s. Iesirea de alarma poate fi configurata ca NC (Normally Closed) sau NO (Normally Open), iar protectia la apa si praf respecta standardul IP54.

Suplimentar, QXI-DT dispune si de functie impotriva sabotajului prin tehnologia Anti-Blocking. Constructia moderna, cu o carcasa rezistenta la radiatii UV, permite o montare rapida si usoara, iar accesoriile optionale CA-2C(W) si CA-1W(W) permit fixarea pe tavan sau pe pereti, in functie de necesitati. Noile solutii de detectie Optex din seria QX Infinity se pot comanda prin intermediul distribuitorilor locali.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 17 vizitatori și niciun membru online