Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

AZiTREND participa la Gala OSPA 2019

Ca in fiecare an, AZiTREND participa la gala finala a trofeelor de excelenta OSPA - Outstanding Security Performance Awards. La sfarsitul fiecarui an, aceasta prestigioasa organizatie internationala recunoaste si recompenseaza performanta deosebita obtinuta de-a lungul anului in industria securitatii. Prin proiectele implementate in sute de obiective din intreaga tara, prin calitatea serviciilor oferite de solutiile noastre, AZiTREND este astfel recunoscut ca un player important in domeniu.

Atat platforma TRASSIR, de analiza si management video, cat si integrarea ei cu solutia SIGUR, pentru control acces, sau cu AZiGUARD pentru paza electronica, au generat reduceri de cost substantiale tuturor beneficiarilor nostri. Am generat numeroase proiecte in zone industriale, in mari depozite, cartiere rezidentiale sau in marile lanturi de retail din Romania. Specific retailului, aplicatia Intelligence Retail, dedicata detectarii si recunoasterii produselor la raft, reduce costul controlulului procesului de vanzare, ducand chiar la cresterea vanzarii. Iar sistemele UR FOG pentru ceata instantanee asigura protectia suplimentara a spatiilor magazinelor sau depozitelor.

Avem confirmarea ca AZiTREND este o solutie optima, indiferent in ce domeniu activati.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 18 vizitatori și niciun membru online