Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Hai sa vezi Romania! – Live Streaming de la Balea Lac, Piata Unirii din Bucuresti, Delta Dunarii

Televiziunea este industria care a schimbat cel mai mult modul in care publicul larg are acces la un continut nou, informativ si accesibil. In acest moment este, poate, cel mai important mijloc de informare, avand capacitatea de a atinge audiente masive, in orice moment. Sesiunile de streaming live sunt complementare transmisiilor TV, putand fi considerate chiar o evolutie fireasca a acestora. Mai mult, companiile percep deja live streaming-ul ca o componenta importanta a planurilor de promovare, aceasta extensie naturala a video marketing-ului reprezentand deja mai mult decat o nisa.

Astfel, pe canalul de Youtube* al companiei Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, utilizatorii pot sa redescopere frumusetile tarii noastre. Playlist-ul “Hai sa vezi Romania” contine deja trei stream-uri live, de la Balea Lac, Piata Unirii Bucuresti si Delta Dunarii, realizate de catre partenerii Axis Communications, Bhrams International si UltraVision Consult, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa continuam cu alte implementari in diferite locuri din tara.

Playlist-ul este disponibil la adresa: http://tiny.cc/t81cfz

Toate stream-urile sunt setate pentru Embed si pot fi preluate cu usurinta.

Streaming-ul live este ideal pentru a evidentia anduranta echipamentelor Axis Communications, iar pentru transmisia in timp real, camerele folosesc aplicatia de streaming CamStreamer. Fiind instalata direct la nivelul camerelor se elimina complet nevoia unui PC, a unui server sau a oricarui alt echipament intermediar pe langa infrastructura de retea. In plus, pentru a simplifica si mai mult modul de operare, aplicatia ofera integrare directa cu platforme online precum YouTube*, Facebook*, Vimeo*, IBM Video Streaming*, Ottvideo V.7*, Dailymotion*, Periscope TV*, Twitch* si multe altele.

* nume ce apartine altui brand.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 22 vizitatori și niciun membru online