Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Gala Premiilor Marii Loji Nationale a Romaniei 2012 conteaza pe NEI!

NEI Holding a asigurat buna desfasurare a Galei Premiilor Marii Loji Nationale a Romaniei 2012, desfasurate la Ateneul Roman prin:
- compania de paza si protectie NEI GUARD cu ajutorul a 4 masini de interventie, 20 de agenti de interventie, 15 agenti de securitate;
- clinica medicala NEI Medica cu ajutorul unui echipaj de ambulanta;
- compania de securitate la incendiu NEI Fire cu ajutorul unei autospeciale de interventie in caz de incendiu cu apa si spuma (2 servanti pompieri).

Marea Loja Nationala din Romania (M.L.N.R) a decernat, in cadrul festivitatii organizate la Ateneul Roman, sapte premii a cate 10.000 euro fiecare, pentru urmatoarele domenii de referinta:
• Premiul Grigore Moisil pentru Stiinte Exacte a fost acordat Academicianului Ioan Iovitz POPESCU, pentru Lucrarea “Lambda – Structura textelor” publicata în seria “Studies in Quantitative Linguistics” 10-2011 RAM-Verlag” Ludenscheid, Germania.
• Premiul Henry Coanda pentru Stiinte Aplicate a fost acordat Prof. Univ. Doctor Inginer Boris PLAHTEANU, pentru Lucrarea “Nicola Tesla - Geniul Luminii si Energiei, Integrala Inventiilor”.
• Premiul Carol Davila pentru Medicina a fost acordat Acad. Prof. Doctor Laurentiu Mircea POPESCU, pentru Lucrarea “Cercetare stiintifica fundamentala cu privire la telocite”.
• Premiul Constantin Brancusi pentru Arta si Cultura a fost acordat Maestrului Sorin ILFOVEANU, pentru Expozitia personala “Desene 2008-2011”.
• Premiul Nicolae Titulescu pentru Diplomatie si Politologie a fost acordat Domnului Mihai BOTOROG, pentru Proiectul: Coordonarea operațiunii de  evacuare în siguranța a civililor romani din Libia, Februarie 2011.
• Premiul Eugeniu Carada pentru Economie a fost acordat domnului Doctor Cristian PAUNESCU si Istoricului Marian STEFAN, pentru  Lucrarea “Tezaurul Bancii Nationale a Romaniei la Moscova”.
• Premiul Spiru Haret pentru Educatie, Mediu, Social a fost acordat Prof. Univ. Doctor Silviu Cristian MIRESCU, pentru  Lucrarea “Cadrul de referinta al curriculum-ului national pentru învatamantul preuniversitar: un imperativ al reformei curriculare”.

“Marea Loja Nationala din Romania, in colaborare cu Academia Romana, a inaugurat, anul trecut, la data solstitiului de vara, un eveniment care isi doreste sa devina o sarbatoare anuala a mintilor stralucite si a talentului romanesc”, a declarat Marele Maestru al Marii Loji Nationale din Romania, Radu Balanescu.

Multumim pentru participarea la Gala Premiilor Marii Loji Nationale a Romaniei 2012!

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 28 vizitatori și niciun membru online