Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Domeniul bancar, retail, industrial, sau horeca? AZiTREND are solutii smart!

La evenimentul MindChain de la Cluj-Napoca, unde tema a fost Artificial Intelligence, AZiTREND a prezentat cele mai recente solutii integrate de securitate.

Evenimentul MindChain, organizat de Business Review la Cluj-Napoca, avand tema Artificial Intelligence, a fost cel mai important din Romania in cadrul unui Blockchain. AZiTREND a participat cu un stand care a atras numerosi specialisti, in principal din IT, interesati sa afle cele mai recente solutii pe care le implementam.

Indiferent ca era vorba de smart retail, de domeniul industrial, bancar, Horeca sau de orice alt tip de obiectiv, intrebarile erau mereu axate pe solutiile AI pe care le putem oferi, sau le-am implementat deja in Romania.

Pentru ca avem mai multe retele nationale care au in acest moment diverse solutii TRASSIR, si aici vorbim despre Selgros, Profi, MyAuchan, Arabesque, avand peste 7000 de camere active ce beneficiaza de serviciile AZiTREND. Iar numarul de magazine se mareste rapid.

Toti beneficiarii nostri si-au redus cheltuielile cu serviciile de securitate cu cel putin 25% si totodata si-au crescut nivelul de siguranta.

Interesul starnit de varietatea solutiilor pe care le oferim clientilor nostri si modul prin care raspundem nevoilor lor ne confirma fara echivoc ca suntem un partener de incredere pentru toti cei care vor solutii inteligente, reduceri de costuri de securitate si servicii bazate pe cea mai noua tehnologie.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 13 vizitatori și niciun membru online