Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

AZiTREND participa la Cluj-Napoca, la evenimentul MindChain

Ne face placere sa va anuntam participarea AZiTREND la un eveniment major despre Artificial Intelligence. In 21 si 22 februarie, la Casa Studentilor din Cluj-Napoca, Business Review organizeaza unul dintre evenimentele de business emblematice din 2019.

MindChain este cel mai mare eveniment care a avut loc in Romania in cadrul unui Blockchain. Locatia este aleasa special, deoarece Cluj-Napoca este denumita Silicon Valley din Romania, datorita amestecului unic de companii de tehnologie si comunitatii puternice de studenti.

Cu o agenda cu peste 40 de speakeri internationali si personalitati cheie pe scena Blockchain, MindChain va prezenta cele mai recente cazuri de utilizare pentru Blockchain si AI intr-un amestec complex de industrii, cum ar fi retail, finance si banking, precum si in alte domenii emergente.

Ideea principala, reflectata de intreaga agenda, este ca Artificial Intelligence adauga valoare celor mai revolutionare tehnologii ce au aparut in ultimii ani.

In acest sens, AZiTREND nu putea lipsi, deoarece platforma TRASSIR, pe care o utilizam in toate aplicatiile noastre, este un exponent de marca al Artificial Intelligence. Va invitam la standul AZiTREND de la MindChain, unde vom prezenta cele mai noi solutii TRASSIR, SIGUR, AZiGUARD si UR Fog.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 33 vizitatori și niciun membru online