Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

WindOne premiata la Gala OSPA 2018

Trofeul de Excelenta Profesionala in Securitate Privata, categoria Consultanti de Securitate – Evaluatori de Risc la Securitatea Fizica, a mers anul acesta catre WindOne.

A fost un moment important atat pentru echipa WindOne, cat si pentru industria securitatii private.

Pentru noi, trofeul reprezinta motivatia de a ne continua misiunea si certitudinea ca partenerii nostri pot deveni repere in industria securitatii cu ajutorul instrumentelor software pe care le oferim.

La nivel de industrie, acordarea trofeului unei companii care dezvolta solutii software integrate, inseamna o schimbare de paradigma. Este un semn clar ca firmele sunt pregatite sa treaca la nivelul urmator de business, care presupune controlul resurselor, eficienta si profesionalism.

Credem ca industria a premiat cu adevarat inovatia, evolutia si performanta.

Echipa WindOne doreste sa multumeasca tuturor pentru increderea acordata si sa felicite castigatorii, finalistii si participantii la Gala OSPA.

Trofeul pentru Excelenta Profesionala in Securitate (OSPA) recunoaste si recompenseaza societatile si profesionistii din sectorul securitatii private.

Criteriile de apreciere a performantei au fost definite in urma studierii si cercetarii sistematice a factorilor esentiali care contribuie la atingerea excelentei profesionale (Programul de cercetare “Aspirand spre Excelenta” – Centrul “Perpetuity Research” - Marea Britanie). Programul OSPA este realizat in colaborare cu asociatii si grupuri profesionale din domeniul securitatii private din mai multe tari.

WindOne dezvolta solutii software integrate pentru industria securitatii private si ofera servicii de implementare si suport.

Solutiile pe care le propunem vin in sprijinul partenerilor nostri si le ofera control sporit asupra resurselor si intregului business. De la OneERP - software integrat pana la OneGuard - software Protectie si Paza, OneTech - software Servicii si Sisteme Tehnice sau OneMI - software Monitorizare si Interventie, reusim sa acoperim in totalitate activitatea oricarei companii de securitate.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 33 vizitatori și niciun membru online