Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Un proiect implementat de AZiTREND a obtinut prestigiosul trofeu Outstanding Security Performance Awards OSPA

Vineri 16 noiembrie, la Marea Gala OSPA Romania, organizata la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, s-au decernat premiile anuale pentru industria de securitate din Romania. Outstanding Security Performance Awards – OSPA face parte din programul global realizat de Federatia Serviciilor de Securitate in parteneriat cu World Excellence Awards, pentru a recunoaste si a recompensa companiile din sectorul securitatii private cu performante exceptionale de-a lungul anului.

Astfel, ne face o deosebita placere sa impartasim cu dumneavoastra cel mai recent succes obtinut de Echipa AZiTREND.

La aceasta editie, AZiTREND a fost nominalizata pe lista scurta a finalistilor la doua dintre categoriile prestigioasei selectii. A doua a fost pentru cea mai buna companie cu servicii complete de instalator / integrator din Romania. Proiectul cu care AZiTREND a intrat in competitie este bazat tot pe platforma TRASSIR si a fost implementat deja la magazinele MyAuchan. El are ca obiectiv reducerea substantiala a pierderilor si fraudelor in aceasta retea de magazine. Totodata, a fost apreciata si punctata ca atare reducerea costurilor de securitate, ceea ce duce la amortizarea investitiilor intr-un timp foarte scurt.

Prestigiosul trofeu OSPA a fost castigat, la categoria pentru cel mai bun Manager de Securitate, de domnul Ionel Daniel Moldoveanu, Security Manager la Selgros Romania, care a fost nominalizat pentru un proiect complex implementat de AZiTREND, prin partenerii sai Brahms International si Eutron Invest.
Solutia imbina elemente multiple de Retail Analytics cu Face Recognition, LPR - License Plate Recognition si cu serviciul AZiGUARD – noul concept de paza electronica. Impactul este substantial in cresterea securitatii, odata cu reducerea costurilor totale.

Ii adresam sincere felicitari domnului Ionel Daniel Moldoveanu pentru prestigioasa distinctie obtinuta! Ii multumim atat lui, cat si Partenerilor nostri, pentru increderea acordata echipei noastre si platformei VMS TRASSIR.

Totodata, multumim si membrilor comisiei OSPA de evaluare, care au considerat solutiile AZiTREND ca fiind unele remarcabile, de top.

Iata, asadar, ca anul 2018 a fost unul de exceptie in evolutia companiei noastre, in care eforturile depuse de intreaga echipa au fost recunoscute la cel mai inalt nivel.

Foto: Doru Asmarandei, director general AZiTREND

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 31 vizitatori și niciun membru online