Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Supraveghere video mai eficienta cu Milestone XProtect 2018 R3 si Husky X

Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de supraveghere, anunta lansarea versiunii XProtect 2018 R3. Platforma de video management include acum suport audio imbunatatit, sporeste nivelul de securitate, optimizeaza modul de utilizare a echipamentelor si infrastructurii disponibile si aduce un plus de flexibilitate.

Lansand cea de-a treia actualizare periodica din acest an pentru XProtect, Milestone Systems isi respecta angajamentul fata de parteneri si clienti, venind in intampinarea nevoilor acestora cu un instrument software tot mai versatil si in permanenta adaptat la cerintele pietei si ecosistem.

XProtect 2018 R3 sporeste eficienta sistemelor de supraveghere video prin imbunatatirea suportului audio, care este de acum integrat in clientul XProtect Web, pentru a putea fi accesat si exportat de orice utilizator autorizat, indiferent de locatia acestuia. In acest fel, utilizatorii solutiei Milestone au posibilitatea de a recunoaste mai bine evenimentele si de a actiona adecvat in anumite situatii, prin luarea de decizii prompte, cu rezultate finale mult mai bune.

Securitatea cibernetica ramane o prioritate pentru Milestone Systems si, de aceea, XProtect 2018 R3 foloseste un jurnal (Log Server) reproiectat, a carui interfata “curata” si usor de folosit le permite operatorilor sa administreze mai bine activitatile din sistem si actiunile utilizatorilor. Astfel, evenimentele suspecte pot fi identificate mult mai simplu si mai rapid, contribuind la nivelul de securitate al intregului sistem de supraveghere.

Pe langa aceste doua modificari majore, XProtect 2018 R3 mai aduce si alte schimbari, cu rolul de optimiza si eficientiza sistemele de supraveghere video moderne. Astfel, noua versiune poate folosi functia Rule Engine pentru a declansa anumite actiuni, precum inregistrari automate, in eventualitatea constatarii anumitor situatii de catre algoritmii de analiza video utilizati de unele camere IP. Impreuna cu Device Pack 9.9, utilizatorii au la dispozitie o lista extinsa de evenimente, care le permite sa exploateze toate functiile echipamentelor din sistem, obtinand totodata o integrare mai buna cu Axis Camera Application Platform (ACAP).

Totodata, tehnologia SVQR (Scalable Video Quality Recording) a fost optimizata pentru a permite o exploatare mai eficienta a infrastructurii. Astfel, inregistrarile sunt stocate la o calitate ridicata la nivelul camerelor care dispun de solutii de stocare proprii, iar la nivel central sunt stocate inregistrari la o calitate mai slaba, pentru a ocupa o latime de banda cat mai redusa. Ulterior, daca va fi necesar, ca urmare a unui eveniment, continutul de calitate superioara poate fi descarcat de pe camere.

Comunitatea de parteneri Milestone Systems are si ea de castigat, caci XProtect 2018 R3 permite integrare cu Smart Map. Utilizatorii beneficiaza astfel de suportul MIP SDK imbunatatit, care le permite sa afiseze modulele disponibile in Smart Map.

Pe langa noua versiune a pachetului software XProtect, Milestone vine in ajutorul partenerilor si prin lansarea de noi dispozitive NVR. Potrivite atat pentru sisteme de dimensiuni mici, cat si pentru sisteme foarte mari, modelele Husky X reduc costurile de operare prin comparatie cu serverele clasice, atat prin reducerea numarului de echipamente hardware necesare, cand si prin scaderea consumului de energie. Ele asigura performante remarcabile datorita accelerarii hardware pe GPU, dar si flexibilitate prin lansarea inca de la inceput a doua modele: Milestone Husky X2 cu suport pentru pana la 133 camere 720p cu 25FPS si 2Mb/s, respectiv Milestone Husky X8 cu pana la 780 camere 720p cu 25FPS si 2Mb/s.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 17 vizitatori și niciun membru online