Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

ELKO Romania anunta distributia de echipamente si solutii de securitate Bosch

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta incheierea unui parteneriat de distributie cu Bosch Security Systems B.V.

Cu o oferta unica prin diversitate si o abordare integrata, Bosch Security Systems comercializeaza solutii specializate de ultima generatie, pentru utilizare in aplicatii si proiecte standard sau personalizate. Portofoliul companiei contine o gama completa de produse si sisteme pentru securitate, siguranta si comunicatii. Printre acestea se numara sisteme de alarma la efractie, solutii de control al accesului, sisteme de alarma la incendiu, solutii de adresare publica, sisteme video, sisteme de conferinta si solutii software de management.

Noul contract de distributie aduce in oferta ELKO Romania sisteme pentru detectia efractiei, sisteme de control al accesului, sisteme de supraveghere video si sisteme de video management dezvoltate de Bosch Security Systems B.V. Prin aceasta noua colaborare, distribuitorul se adreseaza unor noi segmente de piata, formate din utilizatorii si partenerii care au nevoie de echipamente pentru controlul accesului si detectie la efractie. In plus, ofera sisteme de supraveghere cu solutii de analiza video integrate, capabile sa ofere utilizatorilor din mediul de afaceri o serie de avantaje incontestabile, dincolo de rolul pe care il joaca in securitate. ELKO Romania isi consolideaza totodata si pozitia de furnizor de solutii avansate complete pe piata locala, oferind partenerilor sai acces la sisteme integrate de securitate, care acopera toate cele trei coordonate esentiale: supraveghere video, control al accesului si detectie la efractie.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online