Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX SL-200TNR – protejarea facila a cailor de acces

Compania OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta disponibilitatea in Romania a senzorului SL-200TNR. Dedicat protejarii cailor de acces, zonelor deschise sau perimetrelor de mici dimensiuni, senzorul emite un fascicul activ pe o distanta maxima de 30m, alimentarea realizandu-se prin intermediul unor baterii incorporate.

Caracteristica unica: Sniper View Finder

Noile lentile ale senzorului Optex au un nivel ridicat de vizibilitate, pentru un aliniament optic facil. Astfel, chiar daca solutia urmeaza sa se instaleze pe distante mai lungi, este posibila o instalare optima care sa genereze rezultate stabile intr-un timp redus. Acest proces implica o singura persoana ce are la dispozitie si doua sisteme de asistare, unul vizual si unul auditiv.

Controlul puterii

Pentru a reduce puterea generata de cele doua raze IR, atunci cand senzorul este folosit pentru a securiza spatii de mici dimensiuni, utilizatorii pot sa activeze functia A.T.P.C (Auto Transmit Power Control). Aceasta ajusteaza in mod automat puterea senzorului, pastrand insa un nivel maxim de performanta si crescand autonomia bateriilor. Sistemul reduce de asemenea numarul alarmelor false cauzate de ceata, inghet, sau pasari.

Fara alimentare externa

Senzorul a fost proiectat pentru a fi alimentat cu baterii cu lithium tip D, dar este compatibil si cu modele CR123, datorita suportului optional CRH-5. Doua baterii tip D, incorporate in receptor si in transmitator, pot asigura o autonomie de pana la cinci ani. Procesul de inlocuire al bateriilor se realizeaza facil si simplu, locasul aflandu-se in partea din fata a fasciculului.

Sistem de protectie hybrid

Pentru scenariile de securitate in care receptorul este amplasat aproape de principala sursa de alimentare, dar transmitatorul se afla intr-o zona in care este necesara o conexiune wireless, se poate folosi un convertor PCU-5.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 147 vizitatori și niciun membru online