Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

ELKO Romania anunta distributia de produse Eaton

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta extinderea ofertei sale comerciale prin adaugarea produselor Eaton - lider mondial in domeniul echipamentelor de gestionare a energiei electrice.

Eaton este un furnizor de top de surse neintreruptibile de alimentare (UPS) care sunt concepute sa asigure alimentare de rezerva de cea mai buna calitate, atat pentru PC-uri de birou, cat si pentru mari centre de date. Pe langa acestea, compania mai are in portofoliu o serie de alte solutii de gestionare a energie electrice, printre care dispozitive de protectie la supratensiune, dispozitive pentru distributia energiei electrice (PDU), aplicatii de monitorizare de la distanta, software, echipamente pentru reglarea factorului de putere, solutii de racire/ventilatie, elemente de conectivitate, rack-uri si servicii.

Eaton a evoluat continuu, atat organic, prin dezvoltarea de produse si servicii inovatoare, cat si multumita unei strategii de achizitii foarte bine puse la punct. Astfel, printre achizitii se numara branduri precum: Phoenixtec, Powerware, MGE Office Protection Systems, Best Power si Aphel, iar compania detine la ora actuala in Europa mai multe centre dedicate cercetarii si dezvoltarii (R&D). Prin varietatea solutiilor sale, producatorul se adreseaza unor domenii complexe, precum centre de date, industrie, sanatate, comercial, telecomunicatii sau naval.

Ca urmare a parteneriatului incheiat de ELKO Romania cu Eaton, portofoliul complex de produse pe care il ofera distribuitorul a fost extins prin adaugarea de echipamente UPS, dispozitive ePDU, rack-uri si accesorii. Ele se regasesc in oferta ELKO Romania, fiind disponibile pe piata prin intermediul partenerilor ELKO.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 27 vizitatori și niciun membru online