Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

ELKO Romania anunta distributia de produse ViewSonic

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, a incheiat un nou contract de distributie pentru comercializarea pe piata locala a produselor ViewSonic.

ViewSonic este un important producator de echipamente pentru afisare, recunoscut la nivel mondial pentru dezvoltarea, productia si comercializarea de monitoare, videoproiectoare si solutii de afisaj public digital, precum si o serie de produse, solutii si tehnologii dedicate domeniilor public, comercial si educational.

Analizand constant nevoile utilizatorilor, compania depune eforturi pentru a oferi o experienta vizuala omogena, indiferent de segmentul de piata si de tipul de echipament vizat, segmentandu-si oferta in functie de aplicatie, specificatii si tipul publicului vizat. Astfel, sigla ViewSonic este in prezent afisata pe monitoare pentru divertisment si jocuri, pentru graficieni si producatori profesionisti de continut video, pentru birouri si pentru aplicatii care necesita interactivitatea data de un ecran tactil.

De asemenea, videoproiectoarele variaza de la modele pentru firme si educatie la cele pentru uz casnic, ultra-portabile si chiar profesionale. Iar in ceea ce priveste domeniului afisajului public digital, ViewSonic are in oferta ecrane de largi dimensiuni potrivite pentru retail, transporturi, holuri, campusuri si alte spatii mari, ecrane interactive si chioscuri digitale.

Prin noul parteneriat incheiat, ELKO Romania isi imbogateste portofoliul de produse si isi consolideaza oferta, pentru toate categoriile de utilizatori. Astfel, monitoarele si videoproiectoarele ViewSonic vor ajuta compania sa se adreseze intr-un mod mai flexibil consumatorilor casnici, indiferent ca este vorba despre pasionati de jocuri, cinefili sau liber intreprinzatori. In paralel, gama de produse B2B va permite o diversificare a ofertei; prin distribuirea echipamentelor comerciale, ELKO Romania va asigura un nivel superior de flexibilitate in proiectarea si configurarea de sisteme integrate, indiferent ca este vorba despre sisteme de supraveghere video, de informare publica sau de alta natura, din domeniul public sau privat.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 18 vizitatori și niciun membru online