Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Milestone Systems anunta lansarea XProtect 2018 R2

Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de supraveghere, anunta lansarea versiunii XProtect 2018 R2. Software-ul de video management include acum accelerare hardware server-side NVIDIA. Astfel, utilizatorii pot avea acces la solutii cu un cost redus de achizitie ce nu necesita o infrastructura hardware complexa.

Acesta este cel de-al doilea update periodic al solutiei din acest an, compania Milestone confirmand astfel angajamentul luat de a oferi o platforma software de ultima generatie, care sa poata fi folosita indiferent de cerintele pietei.

XProtect 2018 R2 integreaza accelerare hardware, performanta sistemului putand fi astfel crescuta doar prin simpla adaugare a unor placi grafice compatibile care sa se ocupe de decodarea video.

Din prisma utilizatorului final, performanta noului VMS consta in:
- Raport calitate pret optim
Un software potrivit reduce nevoia de a avea un numar mare de servere. Pentru instalarile de mici dimensiuni, asta inseamna ca solutia video poate rula pe un singur server, iar pentru instalarile mai mari, numarul de servere fizice necesare scade, totul pentru a obtine o activitate operationala optima.
 
- Cheltuieli de upgrade reduse
Un server de inregistrare poate fi actualizat acum la nivel de hardware pentru a suporta mai multe camere intr-un mod simplu si eficient, doar prin adaugarea unei noi placi grafice NVIDIA compatibile. Acest proces presupune un downtime minim si nu necesita schimbari la nivel de infrastructura.

- Deschide drumul catre analiza video, IoT si AI
Sistemele de securitate ce includ componenta video vor avea de gestionat fluxuri nu doar de la camerele de supraveghere, ci si de la diferiti senzori, in contextul generat de IoT. Singura posibilitate de a gestiona toate aceste date este de a folosi puterea de procesare oferita de GPU-uri.

- Accelerarea afacerii clientilor, cu putere hardware
Boost-ul de performanta nu este limitat doar la nivel de servere. Versiunea anterioara a XProtect 2018 a fost prima care a reusit sa foloseasca placile grafice NVIDIA suplimentar celor Intel, acest proces conducand la o performanta superioara a XProtect Smart Client 2018 si XProtect Smart Wall. Astfel, utilizatorii pot vizualiza acum mai multe stream-uri HD sau UHD pe monitoare de generatie noua, doar prin adaugarea de placi grafice compatibile pe un computer ce ruleaza XProtect Smart Client 2018 sau XProtect Smart Wall.

Noi caracteristici incluse de Milestone XProtect 2018 R2

Pe langa multe imbunatatiri operationale, noua versiune permite operatorilor sa detina un control si mai mare, prin intermediul caracteristicii Smart Map. Mai mult, a fost imbunatatit si Milestone Software Development Kit (SDK), iar software-ul a fost actualizat pentru a preveni atacurile cibernetice.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 36 vizitatori și niciun membru online