Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis Open Day 2018 - un eveniment despre securitate inteligenta si implicatiile GDPR

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a organizat in Bucuresti, evenimentul sau anual de securitate. Aflat la cea de-a patra editie, acesta le ofera partenerilor companiei ocazia de a afla toate detaliile despre cele mai avansate solutii de securitate, precum si posibilitatea de a testa cele mai noi produse AXIS.

Avand ca tema principala noile reguli de protectie a datelor la nivel european (GDPR - General Data Protection Regulation), evenimentul a atras peste 150 de participanti. Acestia au putut astfel afla despre impactul noilor reglementari asupra sistemelor de supraveghere video, precum si despre masurile pe care trebuie sa le ia pentru a ramane in legalitate. Echipamentele de supraveghere video sunt folosite in general pentru a captura si inregistra imagini din care chipurile persoanelor pot fi recunoscute si, de aceea, cei care le folosesc administreaza in esenta date cu caracter personal. In consecinta, ei trebuie printre altele sa justifice necesitatea unor astfel de echipamente si a stocarii datelor video, sa ii informeze pe cei inregistrati despre existenta echipamentelor si sa le faciliteze accesul la inregistrari.

Axis Communications promoveaza utilizarea responsabila a solutiilor de securitate si, de aceea, a dorit sa se asigure ca partenerii sai sunt la curent si pregatiti pentru schimbarile legislative care urmeaza a fi implementate.

Un alt subiect de pe agenda de discutii a fost integrarea, caci sistemele moderne de securitate nu mai sunt doar de supraveghere sau doar de detectie, ci integreaza mai multe tipuri de echipamente si solutii si sunt astfel mai flexibile, mai eficiente si mai usor de implementat si folosit. In plus, de multe ori ele nici nu se mai rezuma doar la securitate, caci noile tehnologii au permis extinderea scenariilor de utilizare pentru camerele video de supraveghere cu conectare la retea. Astfel, a fost dezbatut subiectul solutiilor inteligente de analiza bazata pe imaginile furnizate de camerele de supraveghere - solutii tot mai avansate si tot mai utile in mediul retail pentru eficientizarea afacerii. Ele pot fi folosite pentru a culege date valoroase despre clienti si comportamentul lor, pe zone si intervale orare - date care pot fi folosite ulterior de manageri pentru a lua deciziile corecte, cu un impact pozitiv asupra vanzarilor. Si cu atentia indreptata tot catre mediul retail, au fost introduse in discutie solutiile audio IP si importanta lor in dezvoltarea afacerilor cu ajutorul noilor tehnologii inteligente, capabile sa stimuleze anumite reactii din partea clientilor. In combinatiile cu solutiile de analiza video, acestea pot fi utilizate cu succes pentru transmiterea de anunturi programate si ad-hoc sau pentru selectarea unui continut audio care sa stimuleze un anumit tip de comportament la nivelul clientilor. De altfel, Axis Communications chiar a demarat de curand o colaborare cu furnizori de continut audio pentru a explora aceasta zona mai putin cercetata pana acum.

De la retail inteligent pana la orase inteligente este un salt simplu, ce tine de amplitudine, tipurile de echipamente utilizate si scopurile implementarii. Si cum portofoliul de produse AXIS este conceput astfel incat sa acopere toate segmentele de piata, acest subiect nu putea lipsi din programul evenimentului. In aceasta categorie, compania poate furniza echipamente si solutii care sa satisfaca orice cerinta, de la simpla supraveghere video a zonelor aglomerate, pana la supraveghere in mijloacele de transport in comun, supravegherea zonelor industriale cu risc ridicat sau recunoasterea numerelor de inmatriculare in trafic si cai de acces.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 39 vizitatori și niciun membru online