Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Milestone Integration Day Romania

Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de supraveghere, a organizat astazi, la Bucuresti, un eveniment dedicat pietei locale de securitate. Mai mult de 100 de parteneri, integratori, distribuitori si revanzatori au participat la Milestone Integration Day, avand astfel oportunitatea de a testa si descoperi cele mai noi caracteristici si beneficii ale produselor Milestone. Au fost organizate si sesiuni de prezentare ale solutiilor partenerilor Milestone, care pot ajuta afacerile integratorilor de securitate sa evolueze.

”Milestone Integration Day este o buna oportunitate de a reuni intreaga comunitate Milestone din Romania, pentru a le oferi resurse, povesti de succes si toata tehnologia care vine in intampinarea trendurilor globale viitoare”, a declarat Borislava Kenarova, Distribution Channel Manager.

Evenimentul a avut si rolul de facilitator de relatii, reprezentand o oportunitate ca cei prezenti sa interactioneze cu firme din intreaga tara, precum si sa faca parte din comunitatea de integratori Milestone. Intr-un final, scopul evenimentului este schimbul de informatii, de studii de caz si de stabilire de noi conexiuni pentru viitoare proiecte si dezvoltari in acord cu nevoile de business.

Solutiile prezentate in cadrul evenimentului au fost organizate in jurul a trei verticale de business: Smart City, Logistica si Retail, toate bazate pe sistemul de video management numarul 1 la nivel international - VMS-ul XProtect®. Motivul pentru care aceste trei verticale au fost alese este acela ca, in 2018, aceste domenii sunt prognozate sa cunoasca o crestere semnificativa in Romania.

Smart City – viitorul este acum
Marile orase au nevoie de resurse multiple pentru a face fata amenintarilor in crestere, fie ca vorbim de furtul din vehicule, din buzunare sau de atacuri armate. De aceea orase precum Bucurestiul pot fi securizate cu ajutorul software-ului VMS XProtect®. O solutie bazata pe Milestone poate creste nivelul de siguranta al celor peste 2 milioane de locuitori ai orasului, prin reducerea timpului de raspuns si prin oferirea de informatii audio/video vitale, rapid si simplu, organelor de securitate. In cele din urma, un oras inteligent este un mediu urban care integreaza informatii si tehnologii de comunicare (ICT) cu tehnologii IoT, intr-un mod securizat. Astfel, datele video ofera informatii critice.

Transportul public – Calatoriti in siguranta
Activitatile criminale ce au loc in transportul public este si el in crestere, atat in autobuze, metrou sau trenuri. De-a lungul intregii Romanii. O solutie bazata pe Milestone poate transforma dramatic nivelul de securitate al acestui segment, iar tehnologii precum Edge Storage si Milestone Interconnect™ fac posibila preluarea automata sau manuala a imaginilor video realizate de camerele instalate la interiorul vehiculelor. Astfel, imaginile pot fi combinate cu alte inregistrari din statiile de preluare a publicului, pentru a se putea realiza investigatii mai rapide. De asemenea, produsele Milestone Advanced VMS pot sa genereze harti de risc si alarme.

Retail – Travel in a secured way
XProtect Retail este un instrument de investigare ce permite proprietarilor de magazine sa optimizeze operatiunile si sa creasca marja de profit, prin indentificarea fraudelor si a stocului neperformant. Instrumentul coreleaza datele generate de unitatile POS sau ATM-uri cu imagini generate de camerele de supraveghere, putand fi astfel usor localizate tentativele de frauda.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 42 vizitatori și niciun membru online