Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Solutiile Milestone Systems, prezentate integratorilor din Romania

Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de supraveghere, a participat in perioada 26-28 martie la SIEL INVEST Open Days, eveniment dedicat industriei de securitate din Romania. Pe parcursul celor trei zile conferinta a marcat aniversarea a 25 de ani de activitate pe piata din Romania a companiei SIEL INVEST. In ultima zi a evenimentului subiectul a fost supravegherea video si platforme de integrare a unui numar mare de camere si alte echipamente hardware. In cadrul prezentarii, Milestone Systems a introdus cea mai noua versiune a aplicatiei VMS XProtect si lansarea programului System Builder Program care permite comunitatii Milestone sa livreze hardware pentru software-ul XProtect.

Milestone XProtect este una dintre tehnologiile de top VMS prezentata de Milestone Systems, liderul global in sistemele de video management de retea. Simplu de utilizat, cu un numar estins de camera conectate, ultima versiune de Milestone XProtect VMS este un software care a obtinut multiple premii, care ajuta lumea sa traiasca in siguranta, protejeaza bunurile si creste eficienta in afaceri.

Cu aceasta ocazie, reprezentantii Milestone au lansat si invitatia deschisa tuturor celor prezenti, aceea de a participa la Milestone Integration Day, pe 17 aprilie, in Bucuresti, un eveniment in care integratorii vor putea afla mai multe detalii despre care sunt cele mai importante caracteristici si specificatii ale celui mai premiat software VMS din lume si ce oportunitati pot fi accesate cu ajutorul lui.

”Invitam pe toti integratorii de solutii de securitate sa participe la evenimentul Milestone Integration Day. Ne dorim ca prin intermediul acestei ocazii sa redefinim impreuna viitorul acestei industrii”, a declarat Marina Tacheva, Inside Sales Coordinator Milestone Systems.

Accelerarea comunitatii

Suplimentar functionalitatilor oferite de XProtect, printre subiectele ce urmeaza a fi pe ordinea de zi in cadrul evenimentului din 17 aprilie se numara si facilitatile oferite de Milestone canalului sau de parteneri, respectiv dispozitivele hardware suportate de catre platforma software. Pentru mai multe detalii si pentru a va inregistra la eveniment, va invitam sa accesati acest link.

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 5 vizitatori și niciun membru online