Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Cel mai performant senzor OPTEX poate fi integrat acum cu platforma Genetec RSA

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta integrarea senzorilor laser REDSCAN cu modulul de supraveghere Genetec™ Restricted Security Area (RSA). Aceasta implementare deschide noi oportunitati in materie de securitate si detectie, la interior si exterior, solutia fiind dedicata in special aeroporturilor sau altor zone in care este nevoie de un nivel maxim de securitate.

Prin intermediul modulului RSA Surveillance, senzorii OPTEX REDSCAN pot transmite in timp real alarme si date generale platformei de securitate Genetec™, agentii de securitate fiind astfel informati rapid si simplu cu privire la orice intruziune in aria de supraveghere. Intruziunile pot fi urmarite pe o harta digitala, ce permite o localizare rapida si precisa a fiecarei tentative de patrundere.

Senzorii din seria REDSCAN pot fi folositi pentru generarea cu ajutorul razei laser a unor planuri virtuale, verticale sau orizontale, a caror penetrare este detectata rapid, precis si pe zone prestabilite. Acestia pot genera ziduri virtuale de protectie, iar, in cazul unui aeroport, pot fi folositi pentru a securiza hangara, porti sau alte zone. Zidurile virtuale pot proteja si acoperisurile sau zonele deschise, putand detecta chiar si obiectele ce sunt aruncate cu o viteza foarte mare, precum pasapoarte sau marfa de contrabanda. Senzorul ofera informatii cu privire la marimea si viteza de deplasare a obiectului si are capabilitatea de a ignora prezenta animalelor sau a pasarilor.

“Tehnologia de detectie si nivelul de acuratete oferite de dispozitivele LiDAR au capacitatea de a duce la un alt nivel protectia aeropoartelor sau a altor zone ce necesita un nivel de securitate foarte ridicat”, a declarat Georges Tannous, Director al Strategic Alliances in cadrul Genetec.

“Integrarea cu modulul Genetec™ RSA ne bucura si ne onoreaza. Detectia tentativelor de intruziune in cadrul unui perimetru exterior sau interior este o componenta cheie a oricarei solutii de securitate. Acesta colaborare aduce operatorului si agentilor de securitate un nou nivel de constientizare si control”, a declarat Ryosuke Miwa, Senior General Manager of Global Security Division, OPTEX Japan.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online