Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Milestone XProtect Professional+, desemnat „Noul produs al anului 2017”

Lansat in luna iunie a acestui an de catre Milestone Systems – companie specializata in software de management video (VMS) prin IP pe platforma deschisa – XProtect Professional+ primeste din partea revistei Security Today si SecurityToday.com premiul „Noul produs al anului 2017”.

Premiul „Noul produs al anului” acordat de Security Today certifica realizarea exceptionala a produsului XProtect Professional+ si succesul inregistrat pe partea de securitate.

S-au acordat peste o suta de premii in cel de-al noualea an de organizare a acestui concurs jurizat independent, iar calitatile castigatorilor sunt recunoscute prin premiile obtinute la diferite categorii.

“Concursul ”Noul produs al anului” ne ofera o imagine excelenta asupra solutiilor de securitate, dar si mai uimitoare sunt cunostintele tehnice care acompaniaza noile echipamente”, spune Ralph C. Jensen, redactor sef al revistei Security Today. “Membrii juriului nostru trebuie sa poata intelege tehnologia si inovatiile pentru a putea evalua solutiile de securitate integrate in platformele introduse in prezent si de la care se formeaza asteptari in viitor. Concursul nostru – Noul produs al anului – le permite producatorilor cu gandire proactiva sa isi prezinte propriile viziuni in materie de securitate” a completat redactorul-șef.

XProtect Professional Plus – cea mai buna solutie software pentru management video

Proiectat pentru instalari de securitate de dimensiuni medii cu acoperirea mai multor cladiri, servere sau locatii, XProtect Professional Plus este o solutie software de management video prin IP (VMS), care suporta un numar nelimitat de camere si servere. Aceasta serie este optimizata pentru companiile care trebuie sa identifice incidentele si sa actioneze rapid, fiind ideala pentru institutii precum scoli, muzee, spitale si fabrici. Fata de versiunile anterioare, XProtect Professional+ extinde capabilitatile profesionale si le permite operatorilor sa administreze centralizat toate serverele, camerele si utilizatorii dintr-o instalare care include mai multe locatii. Solutia foloseste tehnologii inovatoare, proiectate pentru reducerea costurilor, simultan cu accelerarea performantelor generale ale echipamentelor hardware.

Principalele avantaje:

- Suporta un numar nelimitat de camere, inclusiv compresie H.265, 4K, UHD si solutii de stocare edge pentru redundanta inregistrarilor;
- Permite administrarea de locatii multiple, centralizat sau local, cu ajutorul a trei interfete de utilizare: XProtect Smart Client, Remote Client si Milestone Mobile cu Video Push;
- Integrare cu solutii de analiza, solutii de control acces, scanere laser, solutii de localizare geospatiala si altele;
- Mapare multi-nivel, administrare completa a alarmei si suport audio pe 2 canale;
- Gestioneaza un numar nelimitat de servere pentru inregistrari.

Datorita suportului pentru solutii de stocare edge, utilizatorii pot proiecta o solutie flexibila si fiabila, optimizata pentru utilizarea eficienta a latimii de banda, care sa asigure si redundanta inregistrarilor pe perioada unor eventuale probleme in sistem sau in perioadele alocate mentenantei.

Testare gratuita

Anul acesta, Milestone a atins un record in industrie, prin suportul pentru 6,000 dispozitive, carora li se adauga constant altele, odata cu fiecare pachet nou introdus. Pentru a putea testa functionalitatea, Milestone le permite utilizatorilor sa incerce XProtect Professional Plus in mod gratuit, timp de 30 zile, prin accesarea https://www.milestonesys.com/solutions/platform/video-management-software/xprotect-professional/.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 24 vizitatori și niciun membru online