Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX – Parte importanta a culturii pentru securitate

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta participarea la programul „Creating a Security Culture” (Crearea a unei culturi pentru securitate).

„Creating a Security Culture” este o initiativa lansata in luna octombrie, ale carei baze au fost puse de Security Institute in colaborare cu ITN News, cu scopul de a ilustra atat importanta eforturilor depuse de profesionistii din domeniul securitatii, cat si capabilitatile solutiilor moderne de securitate, implementate in diverse scenarii de utilizare. Si indiferent de scenariu sau de implementare, securizarea fizica a perimetrului este intotdeauna prima linie de aparare, motiv pentru care OPTEX face parte din acest program.

De la escaladarea si taierea gardurilor si pana la urmarirea unei persoane autorizate catre o zona cu acces limitat, raufacatorii se dovedesc de multe ori inventivi, adevarati specialisti in ocolirea metodelor traditionale de securitate. De aceea, OPTEX recomanda mai multe niveluri de detectie, care sa protejeze atat oamenii, cat si bunurile. „Am creat o companie a carei filosofii de baza este imbunatatirea securitatii si sigurantei la nivelul intregii societati, de la utilizatorul casnic si pana la infrastructura critica a unei centrale nucleare”, a spus Jacques Vaarre, Managing Director OPTEX EMEA. „Totodata, incercam sa oferim companiilor care se ocupa de instalari, celor care realizeaza integrari de sisteme si tuturor clientilor nostri in general, solutii care se instaleaza si se utilizeaza cat mai usor”.

“Prinderea intrusilor este conditionata de cunoasterea exacta a pozitiei si activitatii acestora – lucruri posibile multumita senzorilor OPTEX, care pot determina rapid bresele, cu eliminarea alarmelor false. De exemplu, o persoana care escaladeaza un gard este detectata inca din momentul in care a patruns in perimetrul securizat, acesta fiind primul nivel de securitate”, a declarat Dragos Enea (foto dreapta), Customer Service Manager OPTEX Romania. Cand este insa vorba de suprafete mari si foarte mari, localizarea si monitorizarea intrusului odata patruns in perimetru se pot dovedi misiuni extrem de dificile. De aceea, OPTEX recomanda un al doilea nivel de detectie, bazat pe senzori cu raza lunga de actiune, care se integreaza in sistemul CCTV pentru a furniza imagini relevante operatorilor cu ajutorul camerelor PTZ. Foarte eficienti in astfel de situatii sunt senzorii nou lansati de OPTEX – VX Shield de tip AIR (Active InfraRed) si BX Shield de tip PIR (Passive InfraRed), cablati sau cu baterii, cu sau fara anti-mascare, cu tehnologie de evitare a alarmelor false generate de animale sau schimbari climatice si cu design modern, potrivit pentru orice mediu.

O alta problema intalnita frecvent in companii este aceea a indivizilor care urmaresc persoane autorizate, cu sau fara stiinta acestora, pentru a ajunge astfel in zone cu acces restrictionat. Ca solutie, OPTEX a dezvoltat senzorii Accurance 3D, care analizeaza pe baza tehnologiei TOF (Time of Flight) 20 000 puncte pe 3 axe, pentru a realiza o mapare a unui spatiu determinat, stabilind astfel numarul de persoane prezente in acel spatiu. Integrat intr-un sistem de control al accesului, un astfel de senzor poate stabili cu precizie daca persoana autorizata este singura sau insotita si poate permite sau bloca accesul in consecinta, indiferent de metoda de autentificare folosita.

Pentru situatia in care un intrus reuseste sa ajunga nedetectat in interiorul obiectivului protejat, folosind, de exemplu, acoperisul cladirii, OPTEX asigura inca un nivel de protectie, prin senzorii cu laser REDSCAN. Acestia creeaza un plan virtual, orizontal sau vertical, in interiorul caruia pot detecta cu precizie coordonatele intrusului. Iar odata integrati intr-un sistem de securitate, senzorii OPTEX REDSCAN pot declansa in mod automat alarma.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 24 vizitatori și niciun membru online