Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis Communications anunta deschiderea unui nou birou in Bucuresti

Axis Communications anunta deschiderea noului sau sediu din Romania, in Bucuresti. Cu acest prilej, compania a organizat o masa rotunda de prezentare a solutiilor inovatoare si a produselor de ultima generatie. Invitatii au avut prilejul sa ii intalneasca pe reprezentantii Axis la nivel local, sa asiste la o prezentare a solutiilor si sa testeze echipamentele puse la dispozitie.

Discutia a surprins in mod particular consideratii despre marile tendinte din retail, fiind identificate urmatoarele provocari:

- Comert online/comert clasic. Daca in mediul online totul poate fi masurat cu usurinta, in comertul offline masurarea poate sa devina o mare provocare;
- Pierderi anuale inregistrate in conditii de sezonalitate. In 2015, in retail, pierderile generate de furturi au fost de 1.23% adica de circa 123 miliarde USD la nivel global, dintre care 48% fiind inregistrate in timpul sezonului rece;
- Realitatea augmentata nu este inca suficient de mult dezvoltata. Aceasta tendinta are capacitatea de a merge in profunzime pentru imbunatatirea experientei cumparatorului;
- Adoptia serviciilor in cloud este inca in stadiu incipient;
- Inregistrarile video pot fi subiect pentru directivele de protectie a datelor.

Pentru a raspunde provocarilor ce tin de segmentul retail, Axis propune solutii grupate in doua categorii: prevenirea pierderilor (loss prevention) si analiza datelor (Business intelligence), platforme ce ruleaza direct la nivel de platforma AXIS Camera Application Platform. Din categoria loss prevention, se disting tehnologiile inteligente precum tailgaiting (sistem ce genereaza alerte in cazul patrunderii intr-o zona restrictionata a unei persoane fara credentiale de acces) sau random selector (permite verificarea personalului intr-un mod aleator. De asemenea, camerele de supraveghere Axis pot fi integrate cu sistemele POS, acestea putand fi astfel folosite pentru a detecta tranzactii neautorizate, introducerea manuala de valori, procesarile gresite ale retururilor si erorile generate de folosirea incorecta a cupoanelor de reducere. Bazandu-se pe reguli de supraveghere definite, sistemul poate inregistra in mod automat toate tranzactiile, impreuna cu alte detalii relevante precum: data, ora, badge angajat, valoare tranzactie. Mai mult, datorita modului de Business Intelligence, camerele Axis pot fi folosite pentru a numara clientii ce intra in magazin, evalua potentialul promotiilor in diferite zone si masurarea cozilor de la casele de marcat, pentru ca procesul sa poata fi eficientizat de catre management.

Seria de produse M30
Printre echipamentele pregatite pentru integrarea in proiecte de acest fel amintim AXIS M30, o serie de camere potrivite pentru o supraveghere eficienta si accesibila in retail. Seria este constituita din 15 modele tip dome, rezistente la actiunile de vandalism, compacte si cu unghiuri de vizibilitate extinse, de pana la 360°. Modelele dispun de senzori incepand de la 1MP la 12MP, sunt usor de instalat si pot fi montate pe pereti sau tavane.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 29 vizitatori și niciun membru online