Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Optex lanseaza seria de senzori cortina BX Shield

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta senzorii de miscare din seria BX Shield, proiectati pentru securizarea completa a unui perimetru sau a unei cladiri.

Protejarea eficienta a unui obiectiv se dovedeste a fi de multe ori o adevarata provocare, in contextul in care bresele pot surveni in moduri variate, de la escaladarea sau taierea unui gard si pana la urmarirea unei persoane autorizate intr-o zona cu acces restrictionat. De aceea, Optex a introdus noii senzori din seria BX Shield, care vine in completarea seriei VX Shield, lansate cu doar cateva luni in urma.

Seria Optex BX Shield sunt senzori pentru exterior de tip cortina, ce folosesc tehnologie PIR (Passive Infrared). Ei sunt echipati cu cate 4 detectoare PIR – cate 2 pentru fiecare parte, orientate diferit – cu ajutorul carora este asigurata detectia miscarii pe o raza de pana la 12m in fiecare directie. Aceasta abordare permite o acuratete mai mare a detectiei, prin recunoasterea corecta a corpurilor de mici dimensiuni si diferentierea intre animale mici sau medii si oameni, evitandu-se astfel alarmele false. Totodata, senzorii BX Shield elimina si alarmele false generate de schimbari ale unor factori de mediu precum schimbarile climatice, prin utilizarea algoritmilor avansati de analiza si detectie ai tehnologiei SMDA (Super Multidimensional Analysis). Pentru flexibilitate sporita, sensibilitatea si raza de actiune pot fi reglate complet independent pentru cele 2 directii, fiind posibile ajustari pentru variatii de temperatura ce pornesc de la numai 10C si distante de 2.5, 3.5, 6, 8.5 sau 12m. In plus, senzorii BX Shield pot fi conectati la camere de supraveghere din sistemul CCTV, pentru a genera alarme video independente pe cele 2 directii de detectie.

Noii senzori Optex se remarca nu numai prin performante, flexibilitate si eficienta, ci si prin aspectul lor estetic. Acestia folosesc un design modern, elegant, care se incadreaza perfect in orice spatiu, fiind disponibili in doua variante: corp negru cu parte frontala alba sau corp alb cu parte frontala alba. Iar optional, sunt disponibile si elemente frontale negre si argintii. In plus, instalarea si configurarea sunt usor de realizat, multumita integrarii unei nivele care indica pozitionarea corecta si sistemul rapid de acces la setari.

Pe langa variantele de culoare, senzorii Optex BX Shield sunt disponibili si in mai multe variante de echipare diferite. BXS-ST (negru-alb) si BXS-ST(W) (alb) sunt modelele cablate, iar BXS-R (negru-alb) si BXS-R(W) (alb) sunt modelele prevazute cu baterie. Totodata, noii senzori sunt oferiti si in variante echipate cu solutia anti-mascare, sub indicativele BXS-AM si BXS-AM(W) pentru modelele cablate, sau BXS-RAM si BXS-RAM(W) pentru modelele cu baterii.

Pentru mai multe detalii, accesati paginile dedicate fiecarui model:

BXS-ST si BXS-ST(W): https://www.optex-europe.com/products/intrusion-detection/bxs-st-black-and-white-model-2-1
BXS-R si BXS-R(W): https://www.optex-europe.com/products/intrusion-detection/bxs-st-black-and-white-model-1-1
BXS-AM si BXS-AM(W): https://www.optex-europe.com/products/intrusion-detection/bxs-st-black-and-white-model-1-2
BXS-RAM si BXS-RAM(W): https://www.optex-europe.com/products/intrusion-detection/bxs-st-black-and-white-model-1-1-1-1-1

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 22 vizitatori și niciun membru online