Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Tehnologiile Milestone Systems, prezentate in cadrul evenimentului „Smart Cities of Romania”

Tehnologiile si produsele Milestone Systems pot fi testate de vizitatorii evenimentului „Smart Cities of Romania”. In cele doua zile dedicate evenimentului (10-11 octombrie, Bucuresti), vizitatorii au oportunitatea sa descopere modul de integrare al software-ului de video management Milestone cu diferite alte aplicatii sau solutii hardware dezvoltate de companii partenere. Aceasta platforma permite proiectarea unor solutii personalizate, potrivite pentru supravegherea oraselor, imbunatatirea traficului, gestionarea alertelor, managementul multimii sau al cladirilor, precum si diferite scenarii de utilizare.

„Smart Cities of Romania” se afla deja la a treia editie si reuneste reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Administratiei Publice centrale si locale precum si reprezentanti ai mediului privat, universitar si ambasade. Sunt asteptati peste 300 de participanti, scopul principal al evenimentului fiind acela de a afla solutii optime pentru dezvoltarea unui plan urban pentru Romania. Acest proces este posibil doar prin transferul de cunostinte si prin analiza proiectelor realizate cu succes.

Tehnologii Milestone IP, pentru Orase Inteligente

Proiectarea unui Oras Inteligent a devenit o sarcina din ce in ce mai dificila, din cauza cresterii populatiei urbane, a numarului de infractiuni, a limitarilor de buget sau a modificarilor de mediu. Cu toate aceastea, cu ajutorul instrumentelor potrivite intr-un timp relativ scurt pot fi obtinute o serie de rezultate pozitive.

Software-ul de video management, creat de Milestone, este in acest moment cel mai performant sistem de acest gen, fiind considerat platforma optima pentru toate implementarile de supraveghere video si de inregistrare. Aplicatia se bazeaza pe o platforma deschisa cu un API publicat si disponibil oricarui dezvoltator tert ce doreste sa personalizeze functionalitatea VMS-ului. Astfel, platforma permite utilizatorilor sa adauge diferite module de securitate si sa adapteze solutia in functie de fiecare implementare.

Parking Spotter – un proiect romanesc, premiat

Conceptul de Oras Inteligent a trecut granita securitatii fizice. Aceasta ramane bineinteles una dintre responsabilitatile principale ale institutiilor publice, siguranta cetatenilor fiind primordiala. Insa, un Oras inteligent inseamna si implementarea de solutii ce pot imbunatati calitatea vietii locuitorilor. Parking Spotter este o solutie bazata pe software-ul Milestone dezvoltata de o echipa din Romania. De altfel, Parking Spotter a adus si primul premiu la concursul Milestone Community Kickstarted al unei echipe din tara noastra.

Parking Spotter poate analiza datele provenite de la camerele de supraveghere video amplasate in parcari si poate transmite informatii atat soferilor, cat si managerilor unor astfel de locatii. Soferii vor putea afla locatia celor mai apropriate locuri de parcare, iar managerii pot sa isi imbunatateasca activitatile operationale. Baza de date a aplicatiei permite gestionarea tuturor parcarilor dintr-un oras sau tara, indiferent ca vorbim de parcari publice, sau cele dispuse in jurul aeroporturilor, stadioanelor sau centrelor comerciale. Cu alte cuvinte, acesta este un exemplu excelent de combinare a tehnologiei de supraveghere video cu alte sisteme, rezultatul final avand capabilitatea de a schimba modul in care oamenii traiesc si modul in care companiile isi desfasoara activitatea operationala.

Aplicatia Parking Spotter poate fi testata in cadrul evenimentului „Smart Cities of Romania”, in cadrul standului Helinick, distribuitor Milestone, solutia fiind construita pe baza imaginilor furnizate de camerele Axis.

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 5 vizitatori și niciun membru online