Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Solutiile OPTEX au fost alese pentru a securiza reprezentantele Lookers Motor Group

Optex, lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, a fost ales ca furnizor de solutii de securitate de catre Lookers Motor Group, un lant de reprezentante auto prezent in Marea Britanie si Irlanda.

Furtul de masini sau actiunile de vandalism conduc anual atat la pierderi de milioane de euro, cat si la intreruperea activitatii pentru foarte multe companii si afectarea reputatiei. Pornind de la aceasta premiza, Lookers Motor Group, o companie fondata in anul 1908, cu cifra de afaceri pe anul 2015 de 3,649 milioane de lire, a realizat o evaluare a sistemului de securitate si a ajuns la concluzia ca sunt necesare imbunatatiri suplimentare pentru a mentine un nivel ridicat de protectie.

Aceste imbunatatiri au fost implementate de compania B&B Corporate Security Consultants (BBCSC) si au avut la baza senzori OPTEX. Acum, fiecare perimetru este supravegheat fie de senzori IR wireless sau cu fir, fie de senzori laser ce pot genera ziduri virtuale de protectie. In acest fel intrusii sunt detectati cu mult inainte de a se putea apropia de zonele predefinite fiind, astfel, impiedicati sa provoace daune.

Pana in prezent au fost securizate cu senzori OPTEX 20 de locatii Lookers Motor Group, in fiecare luna fiind realizate doua noi implementari. Una dintre cele mai complexe implementari a presupus folosirea a 24 de senzori OPTEX REDWALL SIP pentru protectia la exterior, acestia fiind cuplati cu sistemul de supraveghere video PTZ. Astfel, imediat ce un intrus este detectat, senzorii OPTEX activeaza in mod automat camerele video si le directioneaza spre zona in care a fost detectata miscarea pentru a capta imagini.

“Am ales OPTEX datorita performantei superioare a produselor. De asemenea, a contat foarte mult raportul calitate pret si suportul oferit de inginerii companiei, care ne-au raspuns si ajutat in tot acest timp. Reprezentatele Lookers Motor Group difera una de cealalta, fiecare avand specificatiile ei. Insa, cu ajutorul OPTEX, am reusit sa implementam acelasi nivel de protectie in toate sucursalele”, a declarat  Andy Bromley, reprezentant BBCSC.

Prezenta locala
Intreaga gama de produse OPTEX este comercializata si in Romania, prin intermediul partenerilor locali de produse de securitate printre care se numara: SECPRAL, SIEL, NOD, General Security, fiecare acoperind segmente diferite.

OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 5 vizitatori și niciun membru online