Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Axis anunta lansarea de noi modele de camere proiectate pentru supravegherea vehiculelor

AXIS P3905-RE este o camera de exterior, compacta si rezistenta la socuri, proiectata special pentru supravegherea video in mijloace de transport, autobuze, tramvaie, metrou, masini si alte vehicule. Modelul completeaza seria P39-R.

Axis Communications, lider mondial in echipamente video de retea, anunta lansarea modelului AXIS P3905-RE, proiectat pentru montajul in exteriorul vehiculelor cu scopul de a creste siguranta calatorilor si de a simplifica investigarea incidentelor. Spre exemplu, camera poate fi utilizata pentru realizarea unei supravegheri a spatelui masinii sau a unei usi de acces, sau poate fi montata si frontal.

Camera AXIS P3905-RE a fost testata intr-o serie variata de scenarii, trecand cu brio testele IP6K9K, functionand optim chiar si in conditii dificile in care au fost declansate vibratii, socuri, lovituri si schimbari de temperatura. De asemenea, integritatea camerei nu a fost afectata la contactul cu apa.

“Seria AXIS P39-R este proiectata special pentru vehicule, oferind imagini de inalta calitate in rezolutie HDTV si o stocare performanta, conform cerintelor tot mai mari ale clientilor. Printre caracteristicile speciale se numara si detectia actelor care au ca scop blocarea senzorului sau vandalizarea carcasei cu vopsea, pentru reducerea sau inlaturarea vizibilitatii. Modelul vine integrat din fabrica intr-o cascasa robusta de exterior, oferind astfel un raport eficienta/cost optim si o instalare facila. AXIS P39-R este un model ideal pentru autobuze, tramvaie, camioane si vehicule de urgenta. In plus, suporta formatul de imagine vertical, Axis Corridor”, a declarat Erik Frännlid, Director de Product Management, Axis Communications.

AXIS P3905-RE vine cu lentile de 6 mm care ofera un camp de vizualizare orizontal de 55, optimizat pentru utilizarea tipica in supravegherea vehiculelor. Daca este necesar un camp de vizualizare mai larg, carcasa permite, de asemenea, schimbarea lentilelor si folosirea unora de 3.6 mm, care ofera un camp vizual orizontal de 87°.

Toate camerele AXIS P39-R sunt disponibile fie cu un conector RJ45 fie cu un conector M12.

Pentru camerele AXIS Q2901-E / Q2901-E PT Mount se asigura suport prin cea mai larga baza de aplicatii software de video management prin programul de parteneriat Axis Application Development Partner Program si AXIS Camera Station. Camerele includ suport pentru AXIS Camera Companion, AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System si ONVIF pentru integrarea usoara a camerei in sistemele existente si pentru dezvoltatorii care pot propune alte capabilitati inteligente pentru aceste camere.

Pentru mai multe resurse si fotografii vizitati: http://www.axis.com/corporate/press/photo_archive.htm

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 52 vizitatori și niciun membru online