Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Modificari la legea 333/2003

Senatul Romaniei a adoptat o propunere legislativa de modificare a Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Paza transportului de arme si munitii letale ar putea fi asigurata de catre armurierii autorizati doar la o cantitate de maximum 25 de arme si 30.000 de cartuse letale, potrivit unui amendament la o propunere legislativa adoptata, in aceasta saptamana, de Senat, transmite Agerpres.

Propunerea legislativa privind modificarea articolului 25 din Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor a fost initiata de mai multi senatori liberali.

Un amendament adus acestei initiative legislative spune ca paza transporturilor produselor cu caracter special, care constau in: arme si munitii letale, tehnica de lupta, materii explozive, stupefiante, substante toxice, materiale nucleare sau alte materii radioactive ori alte materii sau substante periculoase, se efectueaza cu mijloace de transport anume destinate si se asigura cu efective de jandarmi, cu exceptia celor organizate si executate cu efective ale Ministerului Apararii Nationale, in conditiile legii.

“Paza transportului de arme si munitii letale in cantitate de maximum 25 de arme si 30.000 de cartuse letale, de catre armurierii autorizati conform legii, poate fi asigurata de personal propriu inarmat”, mai arata un alt amendament adoptat.

Propunerea legislativa a fost adoptata de Senat, in calitate de prima Camera sesizata, cu 85 voturi pentru, zero abtineri si zero impotriva.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 40 vizitatori și niciun membru online