Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Aliro - Noul sistem de control-acces web-based de la Siemens

Siemens Building Technologies, liderul mondial pe piata cladirilor si infrastructurilor sigure, eficiente energetic si prietenoase cu mediul inconjurator, lanseaza noul sistem de control acces dedicat aplicatiilor de dimensiuni mici si medii - Aliro.

Sistemul ofera o arhitectura clar structurata, un software user-friendly si aplicatii de mobil intuitive.

Fiecare usa are o unitate de control acces, astfel arhitectura Aliro este foarte simpla si usureaza instalatorilor munca de proiectare a sistemului. Costul sistemului este proportional cu numarul de usi care trebuie protejate, astfel ca arhitectura Aliro imbunatateste transparenta costurilor pentru utilizatori. Toate aceste aspecte fac din Aliro sistemul ideal de control-acces pentru aplicatii de business de dimensiuni mici si medii, cum ar fi centrele de retail, centrele medicale si de birouri, sistemul avand capacitatea de a gestiona pana la 512 usi, 10.000 de utilizatori si 100.000 de carduri de acces.

Punctele de acces pot fi conectate la sistem atat prin reteaua IP cat si prin conexiunea traditonala bus (RS485). Punctele de acces sunt preconfigurate pentru aplicatii standard si pot fi utilizate ca atare sau personalizate, in functie de necesitatile beneficiarilor.

Aliro foloseste noua gama de cititoare de carduri MiFare de la Siemens. Ele prezinta un display integrat OLED care afiseaza mesajele si instructiunile bazate pe drepturile utilizatorului, permitand astfel interactiunea directa cu detinatorul cardului. Interfata dedicata utilizatorului este tradusa in 11 limbi de circulatie europeana. Aliro este compatibil cu toate tehnologiile uzuale de cititoare de carduri  de pe piata. Suporta nu doar integrarea locala cu sistemele de detectie a efractiei, dar de asemenea are facilitatea de anti-passback.

Din moment ce software-ul utilizat de Aliro este web-based, trebuie sa fie instalat pe un singur PC. Software-ul detecteaza automat unitatile de control acces din sistem si, in cazul in care instalarea este bazata pe IP, le desemneaza adrese de retea. Configurarea software-ului este rapida si usoara multumita interfetei intuitive dedicate utilizatorului.

Utilizatorii autorizati pot monitoriza si administra Aliro de oriunde folosind un browser web standard. De asemenea, sunt disponibile si aplicatii de control dedicate smartphone care sustin toate functiile majore cum ar fi monitorizarea usilor si a sistemelor de alarma, descuierea usilor si gestionarea utilizatorilor.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online