Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis Communications sustine proiectul european SECUR-ED

Solutii de supraveghere activa a transportului public

Axis Communications, lider mondial in solutii inteligente de supraveghere video IP, este unul dintre cei 41 de parteneri ai proiectului european SECUR-ED. Evenimentul de prezentare al proiectului si al tehnologiilor s-a desfasurat la Bucuresti astazi, 22 iulie 2014, si a inclus demonstratii tehnice, training-uri si prezentarea unor studii de caz internationale.

Proiectul SECUR-ED, finantat prin programul cadru european FP7, urmareste sa ofere operatorilor de transport public mijloacele potrivite de consolidare a securitatii transportului urban si realizarea unei standardizari europene. Proiectul este coordonat de catre Thales, o companie multinationala care dezvolta sisteme electrice si ofera servicii pentru: industria aero-spatiala, transport si securitate.

„Multe autoritati publice si companii au descoperit deja beneficiile ofertei personalizate pentru transportatori a companiei Axis Communications. Solutiile noastre permit realizarea unei supravegheri discrete si securizate, in timp real. In calitate de lider mondial in materie de supraveghere video IP, Axis acopera si aria transportului public, compania realizand pana in prezent numeroase implementari in aceasta industrie”, a declarat Bogdan Gavril, Axis Communications Sales Engineer CEE Region.

Cu ajutorul solutiilor Axis industria transporturilor poate deveni una mai sigura. Atunci cand un incident este raportat catre centrul de securitate - fie de catre un pasager fie de catre un agent de paza - sistemul centralizat permite personalului sa vizioneze imediat imagini video live. In functie de situatie autoritatile pot lua masuri imediate.

„Sistemele Axis dedicate transportului public pot fi conectate si direct catre autoritati, in acest fel fiind posibila distribuirea de materiale video a unor evenimente direct catre politie”, a completat Bogdan Gavril.

Produse optimizate pentru domeniul transporturilor

AXIS P13 – camere robuste ce ofera imagini cu rezolutie de pana la 5MP. Modelele unt adresate supravegherii statiilor, terminalelor si platformelor de acces.
AXIS P33 – camere dome pentru interior si exterior cu senzor de 5MP si protectie anti-vandalism.
AXIS P39 – camere concepute special pentru monitorizarea autobuzelor, trenurilor si pasajelor - sunt protejate impotriva prafului si apei.
AXIS Q16 – Camere pentru monitorizarea locatiilor in care se regasesc conditii dificile de iluminare. Modelele beneficiaza atat de tehnologia Axis Lightfinder cat si de tehnologia WDR Dynamic Capture
AXIS Q60 – Camere speed dome cu specificatii superioare, pentru supravegherea unor zone extinse.
AXIS Q19 – Camere termice. Detecteaza oameni, masini si accidente, in zonele in care conditiile de mediu si de iluminare nu sunt optime.
Modelele sunt ideale pentru zonele in care actele de vandalism sunt frecvente.

Informatii suplimentare SECURE-ED:
- 13 tari implicate
- Obiectiv: securitatea persoanelor și a infrastructurii in toate nodurile de transport
- Sprijinirea standardizarii și crearea unei piete comune europene pentru solutii de securitate de transport in masa
- Demonstratii similare au mai avut loc in: Paris, Milano, Madrid, Berlin.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online