Publicitate | Harta site | Contact

Force1 logo

Skut logo

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Elnet logo2

Hesper logo

Morar sigla

Siemens logo bun

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Axis Communications anunta parteneriatul cu Bentel Sistem

Axis Communications, lider mondial in solutii inteligente de supraveghere video IP, anunta semnarea parteneriatului cu Bentel Sistem, distribuitor de echipamente de securitate cu peste 15 ani de experienta.

"Strategia noastra pentru Romania are in vedere un model de distributie echilibrat, cu un distribuitor orientat IT si un distribuitor specializat in securitate. Superioritarea tehnologica Axis Communications combinata cu puterea organizationala a companiei Bentel vor conduce la implementarea unor solutii de securitate avansate, potrivite fiecarui scenariu de utilizare”, a declarat Anna Forsberg (foto), Director Regional Europa de Est Axis Communications.

Ca urmare a acestei colaborari, companiile care implementeaza proiecte de securitate si integratorii pot avea acum acces si mai facil la cele mai performante produse si tehnologii Axis.

“Odata cu dezvoltarea rapida a pietei de supraveghere video IP ne-am marit portofoliul pentru a oferi solutii complete de supraveghere video. Incepand cu acest an ne bucuram sa fim importatori Axis Communications - liderul mondial in sisteme de supraveghere video IP, fapt care certifica calitatea serviciilor oferite de compania noastra”, a declarat Ciprian Nicolaescu, Director General Bentel Sistem.

Cele doua companii vor organiza pentru partenerii lor sesiuni de training Axis Academy. Astfel, specialistii tehnici vor fi pregatiti pentru a putea raspunde tuturor cerintelor venite de la clientii finali in diferite tipuri de proiecte, precum supravegherea unui oras sau a magazinelor tip retail.

Cel mai nou produs Axis lansat la nivel international este AXIS M3027-PVE, o camera de supraveghere dome, de exterior si cu protectie anti vandal ce poate sa ofere o inregistrare panoramica de 360° / 180° in rezolutii de pana la 5 MP. Camera poate stoca clipuri video atat pe un card microSDHC cat si pe un mediu de stocare de retea extern. Modelul suporta standardul Power over Ethernet, nu este necesara alimentarea la priza, reducandu-se astfel timpul si costurile de instalare. Camera are si capacitatea de a rula aplicatii video inteligente si suporta o gama larga de software de management video, inclusiv aplicatia gratuita AXIS Camera Companion.

Anuarul Firmelor de Securitate 2016

AFS 2016 coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 10 vizitatori și niciun membru online