Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Suport Plus - Programul de loialitate ASTAL

Suntem bucurosi sa va informam ca programul de loialitate prin care beneficiati de training in house, Suport Plus, lansat in primavara anului 2013, continua alaturi de partenerii ASTAL si in anul 2014.

Pentru ca stim cat de valoros este timpul partenerilor nostri, echipa de specialisti Astal vine la sediul dumneavoastra pentru a va oferi tot suportul si informatiile necesare pentru proiectele prezente si viitoare. Veti beneficia de workshop-uri si sesiuni de training special concepute pentru angajatii dvs, avand ca scop final imbunatatirea notiunilor de ofertare, proiectare, instalare si configurare a sistemelor de securitate.

Includerea dvs in programul Suport Plus, va va oferi un acces facil la toata baza tehnica Astal, precum si incadrarea in zona partenerilor Suport Plus, care vor fi recomandati de Astal pentru a acorda suport si mentenanta clientilor finali care cer asistenta direct la noi.

Pentru programari ne puteti contacta la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numarul de telefon 07432 ASTAL.

Va multumim anticipat pentru amabilitatea de a raspunde pozitiv invitatiei noastre!

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 11 vizitatori și niciun membru online