Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Axis intra pe piata de control acces

Axis Communications intra pe piata de control acces prin introducerea pe piata a unui controller de usa cu interfata web incorporata. Controllerul de usa AXIS A1001 este o completare la portofoliul de produse video inovative Axis existent si creeaza o posibilitate de integrare unica pentru parteneri si utilizatori.

“Dezvoltarea de inovatii pentru piata de control acces fizic este un pas firesc pentru Axis, deoarece exista o legatura stransa intre control acces si supraveghere video. Ca lider de piata in domeniul camerelor de retea, Axis joaca un rol important in orientarea convergentei spre produse bazate pe tehnologie IP in supravegherea video. Experienta din acest domeniu va fi aplicata in acelasi mod si in piata de control acces fizic, piata pregatita sa faca trecerea la tehnologii deschise.” spune Ray Mauritsson, Presedinte si CEO al Axis Communications.

Controllerul de usa AXIS A1001 este primul controller IP de pe piata bazat pe o platforma deschisa. Este o platforma pentru doua solutii diferite.  AXIS Entry Manager (AXIS A1001 cu software inclus) este o solutie la cheie – pentru afaceri de dimensiuni mici si medii — cum ar fi birouri, hale industriale, depozite cu aproximativ 10 puncte de control acces (usi), cu cerinte de baza legate de controlul accesului.

Pentru sisteme mai mari, din segmentul enterprise, aplicatia de interfata deschisa de programare pentru AXIS 1001 ofera posibilitatea partenerilor dezvoltatori de solutii (Application Development Partners (ADP)) sa implementeze cerinte specifice clientilor. Pentru inceput, partenerii Axis ADP Aimetis, Genetec, IMRON, Milestone Systems, Next Level Security Systems si OnSSI sunt implicati in dezvoltarea de solutii, care includ integrare video si functii avansate de de control acces.

AXIS lanseaza controlerul de usa AXIS A1001 pe piata din Statele Unite in trimestrul 4 al anului 2013. Statele Unite au adoptat mai repede tehnologia video IP si de asemenea sunt o piata mare pentru controlul fizic al accesului. Volumul total al pietei de control acces fizic este de peste 3 miliarde (2012) si va creste la 4.2 miliarde de USD pana in 2017, ceea ce reprezinta o crestere de 7 procente dupa cercetarea de piata facuta de compania IHS*.

“Axis a facut primele inovatii inca din 1994 prin dezvoltarea de convertoare de protocol si a continuat cu imprimante si dispozitive de stocare inainte de a lansa prima camera de retea in 1996. Desi vom intra acum pe piata de control acces fizic, obiectivul nostru principal va continua sa fie produsele video de retea. Ne asteptam ca vanzarile de control acces fizic sa reprezinte o mica, dar importanta parte a afacerii noastre totale", a spus Mauritsson.

Caracteristicile controllerului de usa Axis A1001:

• Arhitectura deschisa care permite o integrare usoara cu sisteme video, sisteme de alarma si alte sisteme.
• Suport pentru Power Over Ethernet pentru a reduce necesitatea de cablare separata a alimentarii
• Datele cardurilor si configuratiile sistemelor sunt stocate si sincronizate automat intre controllere iar unitatile pot fi gestionate de la orice computer din retea.
• Prezinta un factor de avantaj cu solutia de un controler la fiecare usa permitand un pret fix pe usa. Este scalabil eliminand problema controlerului central cu 4, 8, 16 sau 32 de usi.
• Este compatibil cu majoritatea protocoalelor si tipurilor de cititoare, si cu majoritatea echipamentelor IT si de securitate cum ar fi yale sau senzori de stare a usii.
• Ghidul de instalare si conexiunile codate pe culori ajuta tehnicienii sa instaleze si sa verifice sistemul
• Interfata pentru programarea aplicatiei (API) este proiectata sa fie compatibila ONVIF Profile C, ceea ce va permite interoperabilitate intre clienti, componentele sistemului de control acces fizic (PACS) si sistemele de supraveghere video de retea.

Pentru fotografii si alte informatii puteti accesa: www.axis.com/access_control

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 68 vizitatori și niciun membru online