Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

ASTAL organizeaza trainingul CCTV NOVUS IP

In continuarea evenimentelor anterioare organizate de ASTAL Security Technologies si devenite deja un puct de interes pentru piata de sisteme de securitate, avem placerea sa va invitam la Trainingul “NOVUS CCTV – COMPLEX SOLUTIONS FOR IP SYSTEMS” in perioada 02-03 septemebrie, la sediul din Strada Gazelei, nr. 27, sector 4, Bucuresti.

Cursul este prezentat de trainerul special invitat din Polonia – Ing. Piotr Olejarz – CCTV Technical Specialist, care va aborda solutiile profesionale Novus.

Securitatea a castigat importanta in lumea in care traim, iar supravegherea video se dovedeste a fi una dintre cele mai bune metode de prevenire astazi. Cu toate acestea, pe o piata divizata intre produse fara marca, ieftine si care nu prezinta incredere si sisteme costisitoare de la producatori consacrati, clientilor le lipseste o a treia alternativa. NOVUS intentioneaza sa creeze un pod peste aceasta prapastie oferind o gama larga de componente de inalta calitate pentru sisteme de securitate la preturi competitive. Mai mult, depasind cerintele clientilor pentru Siguranta, Calitate si Eficienta, dorim sa devenim lider in industria de profil.

Pentru participare la training, va rugam sa va rezervati un loc pana la data de 30/08/2013 la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numarul de telefon 0743/227.825.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 7 vizitatori și niciun membru online