Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Quartz Matrix a devenit reprezentant autorizat EcoProtection Franta pentru intreaga gama de sisteme de stingere automata a incendiilor

Quartz Matrix anunta semnarea parteneriatului comercial cu EcoProtection Franta prin care compania a devenit reprezentant autorizat pentru comercializarea, instalarea, mentenanta si service-ul sistemelor de stingere automata a incendiului produse de grupul francez.

EcoProtection este un important grup de firme francez, din domeniul tehnologiei pentru protectie la foc. Grupul este compus din trei societati: EcoProtection Franta, Securite 3000 si Eco Securite MAROC.

Inovația tehnologică, protecția mediului și serviciile dedicate satisfactiei clientilor sunt pilonii fundamentali ai companiei.
EcoProtection dezvolta sisteme automate pentru detectia si stingerea incendiilor.
Portofoliul sistemelor de stingere cuprinde solutii pentru numeroase domenii de utilizare:

ARGOGENE – stingere cu gaz inert
ECOFOG – stingere cu ceata de apa
ECOGENE – stingere cu CO2
MOUSSE – stingere cu spuma

Toate sistemele sunt certificate de CNNP – Centrul European de Securitate, Vernon si respecta ultimele reglementari in domeniul protectiei mediului.

Printre utilizatorii acestor sisteme inovative se numara: AIR France, DELPHI, HUTCHINSON, TOYOTA, ALCATEL, BNP PARIBAS, EUROCOPTER, France TELECOM, TISSOT.

Pentru mai multe informatii despre solutiile de stingere automata a incendiului, va invitam sa vizitati pagina http://www.netdetek.ro/Solutii/Stingere/Default.aspx

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 11 vizitatori și niciun membru online