Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Axis prezinta minidome-urile HDTV de zi/noapte performante la pret atractiv

Doua camere de retea noi AXIS M30-VE raspund nevoilor pietei pentru camere dome cu performante HDTV de zi/noapte, fixe, usor de instalat si la pret accesibil, pentru aplicatii de interior si exterior. Camerele de retea anti-vandal AXIS M3024-LVE si AXIS M3025-VE sunt ideale pentru a fi instalate in interior sau in exterior la intrarea unui hotel, magazin, restaurant, birou sau scoli.

Axis Communications, liderul de piaţa al segmentului video de retea, prezinta astazi camera AXIS M3024-LVE, care ofera video de 1 megapixel sau HDTV 720p cu o deschidere de 80°, si AXIS M3025-VE, care ofera video la 2 megapixeli, HDTV 1080p cu o deschidere de 93°. Ambele camere dispun de un filtru infrarosu autoretractabil. Acesta permite camerelor o captura video color in conditii de zi si permite utilizarea iluminatoarelor IR in conditii de lumina scazuta pentru a obtine imagini alb negru de buna calitate. AXIS M3024-LVE face posibila supravegherea chiar si in intuneric complet prin utilizarea iluminatorului IR incorporat.

“In timp ce camerele AXIS M30-VE sunt mici in pret si dimensiuni, ele ofera beneficii multiple incluzand performante HDTV, functionalitate zi/noapte, porturi I/O pentru dispozitive externe, suport pentru AXIS Camera Companion si alte platforme software de management video”, spune Erik Frännlid, Directorul de Management de produse al Axis.“Ele sunt de asemenea antivandal si pot fi usor instalate in medii interioare sau exterioare. Per total, ele sunt o solutie atractiva pentru instalatii profesionale cu bugete mici”.

AXIS M3024-LVE (foto) si AXIS M3025-VE permite o instalarea rapida si usoara. Ele pot fi montate pe pereti sau tavane, iar directia camerei poate fi usor reglata. Camerele ofera sprijin pentru formatul de imagine tip coridor pentru camere orientate vertical pentru a maximiza acoperirea de exemplu de-a lungul peretilor sau la culoarele dintre banci. Camerele de asemenea sunt livrate cu lentilele focalizate, fapt ce scurteaza timpul de instalare. Ele sunt livate cu un cablu de retea de 2 m (6,6 ft) si pot fi alimentate prin Power over Ethernet (IEEE 802.3af). Carcase separate pentru montaj extern nu mai sunt necesare deoarece camerele sunt cu grad de protectie conform cu IP66 si NEMA 4X care asigura protectie impotriva prafului, ploii, zapezii si coroziunii.

Modelele AXIS M3024-LVE si AXIS M3025-VE sunt planificate sa devina accesibile in trimestrul trei al anului 2013 prin canalele de distribusie Axis.

Alte facilitati ale camerelor:

• Stream-uri multiple, configurabile individual in formate video H.264 si Motion JPEG.
• Unghi de deschidere al lentilei mare, cu control dinamic al contrastului pentru a face fata conditiilor de iluminare dificile.
• control al alarmelor inbunatatit cu un port de intrare si unul de iesire pentru conexiuni cu dispozitive externe.
• Aplicatii video inteligente cum ar fi detectia de miscare si manipulare alarma precum si aplicatii suplimentare prin intermediul AXIS Camera Application Platform (de exemplu, numarator de persoane).
• Slotul microSDXC imcorporat permite stocarea locala a intrgistrarilor pe cateva zile pe un card de memorie. Cand este folosita impreuna cu platforma gratuita AXIS Camera Companion, utilizatorii au la dispozitie o modalitate facila de a accesa si de a gestiona de la distanta pana la 16 camere pe locatie.
• Camerele AXIS M30 sunt sustinute si de alte platforme software de management video cum ar fi AXIS Camera Station si aplicatii dezvoltate de diversi producatori si integratori prin Application Development Partner program. Suplimentar, camerele suporta AXIS Video Hosting System si ONVIF pentru o mai usoara integrare a acestora.

Pentru mai multe fotografii si resurse, va rugam sa vizitati:
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=m3024lve
www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=m3025ve
http://www.axis.com/r/video-m30ve

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 60 vizitatori și niciun membru online