Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

MIRA TELECOM implicata intr-un proiect european de telecomunicatii cu parteneri din sapte tari

MIRA TELECOM va demara un nou proiect cu finantare europeana, in domeniul telecomunicatiilor. Compania este partenera in proiectul “Aerial Base Stations with Opportunistic Links for Unexpected & Temporary Events” (ABSOLUTE), cu o valoare totala de 11,2 mil. Euro, din care 8 mil. Euro finantare europeana.

ABSOLUTE este un proiect de amploare care reuneste 16 parteneri din 7 tari (Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Australia, Slovenia si Romania). MIRA TELECOM este singurul partener din Romania, iar componenta din proiect pe care o va realiza beneficiaza de finantare europeana in valoare de 244.500 Euro. Printre parteneri se numara companii industriale, universitati, companii mici si mijlocii, institutii de reglementare, operatori de retea si satelit si utilizatori finali.

Proiectul ABSOLUTE a fost lansat ca urmare a studiilor care au aratat ca imediat dupa producerea unui dezastru natural, a unei calamitati sau a unui eveniment neasteptat, infrastructura de telecomunicatii joaca un rol cheie in operatiunile de salvare a victimelor. In majoritatea cazurilor, infrastructura terestra mostenita este serios compromisa si nu poate garanta servicii de incredere pentru cetateni si pentru echipele de salvare.

De asemenea este bine cunoscut faptul ca actualele retele de securitate publica nu pot furniza suficienta capacitate pentru aplicatiile cu banda larga.

Principalul obiectiv urmarit prin proiectul ABSOLUTE este crearea si validarea unei retele mobile rapid accesibila, capabila sa furnizeze servicii de banda larga, pe baza unui design flexibil, rezistent si sigur.

Proiectul se va derula pe o perioada de 36 de luni, incepand cu data de 1 octombrie 2012 si este finantat prin programul FP7 (Seventh Framework Programme for Research and Technological Development).

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 20 vizitatori și niciun membru online