Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si solutii de acces-control/pontaj

RFID Shop

RDIF logo 2016Magazinul online RFID Shop vinde o gama larga de produse RFID si NFC cu tehnologii diferite, care se adreseaza atat clientilor business-to-business cat si utilizatorilor finali.

Experienta acumulata ne-a specializat mai ales pe domenii ca sisteme de identificare, control acces si pontaj electronic.

RFID Shop va pune la dispozitie cele mai performante echipamente pentru sisteme de pontaj electronic, sisteme de control acces, terminale si cititoare avand identificare cu card sau biometric.

Beneficiati de cei mai fiabili turnicheti si diverse accesorii pentru acestia, porti batante pentru acces persoane, yale electromagnetice si electromagneti.

In magazinul online RFID Shop puteti gasi o gama diversificata de cititoare de carduri cu interfata USB, carduri contact si de proximitate, taguri RFID, bratari RFID de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.

De asemenea mai puteti beneficia de o gama larga de cititoare de amprente cu interfata USB de cea mai buna calitate si la preturi competitive.

Specialistii nostri va asigura consultanta tehnica si ofertare gratuita in vederea implementarii celei mai potrivite solutii tehnice de securitate.

Pentru comenzi si informatii referitoare la produsele si serviciile oferite accesati magazinul nostru https://www.rfidshop.ro/

 

RFID Shop
Tel.: +40 269 232306; +40 722 466691
Fax: +40 269 232306
Adr.: Amnas 10, 550154 Sibiu, Romania
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.RFIDShop.ro
Director: Raul Apostoiu

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 29 vizitatori și niciun membru online