Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

Azitrend Distribution

Azitrend a adus pe piata romaneasca de sisteme de securitate solutii inovatoare si a gandit, impreuna cu partenerii sai, solutii deosebite pentru clientii finali. Ne diferentiem pe piata de profil prin apropierea fata de nevoiele clientulilor si gasirea celor mai bune solutii tehnice pentru a rezolva cat mai multe din problemele acestora.

Ne mandrim cu faptul ca intr-un an de zile am reusit sa promovam Trassir ca una din solutiile software cele mai cunoscute si respectate in piata de profil. Deasemenea, sistemele de control acces SIGUR si software-ul dedicat de control acces si pontaj sunt o optiune deosebita pentru clientii cu multe locatii, multi angajati si diverse programe de lucru.

Cu ajutorul solutiilor software si a echipamentelor hardware distribuite am reusit sa eficientizam la maximul costurile totale cu paza pentru clientii nostri, oferind in plus si numeroase analize care ii pot ajuta atat in partea de operational dar si din punct de vedere marketing.

Solutiile Azitrend Distribution includ: centralizarea si dispecerizarea unui numar nelimitat de camere de supraveghere atat IP cat si analogice, solutii de analiza video, cautare rapida in baza de date, urmarirea de obiecte, integrari cu control acces, efractie, incendiu, detectie si recunoastere de fete, control automat al camerelor rotative de tip speed dome, integrare cu casele de marcat, modul specializat de analiza a operatiunilor de casa, sisteme de control acces, pontaj integrate cu softurile de HR, etc.

Paza electronica a devinit o solutie mai eficienta, mai sigura si mai apreciata de security manageri.

Industriile in care solutiile noastre pot fi aplicate sunt diverse, de la lanturi de retail la depozite si spatii industriale, de la santiere de constructii la multi-locatii unde se folosesc un numar foarte mic de camere in fiecare locatie, de la ferme agricole si livezi la banci si institutii financiare, cladiri de birouri, spatii de productie, etc.

Prin analiza tehnica realizata de profesionistii nostri gasim metode de eficientizare si imbunatatire a activitatilor de paza dar si reducerea semnificativa a bugetelor cheltuite in acest sens de catre clientii nostri.

Azitrend Distribution
Tel.: 0755.111.200
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.azitrend.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 99 vizitatori și niciun membru online