Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

MEKNET INTERNATIONAL

Respectand traditia in domeniul sistemelor de supraveghere video si gratie colaborarii cu firme de prestigiu, Meknet International este partenerul de care aveti nevoie.

Cate ceva despre mekPRO?
• La noi gasesti cea mai amanuntita descriere, fiind insotita de fotografii de o calitate superioara, acestea fiind utile in luarea celor mai bune decizii pentru achizitionarea produsului.
• Suport tehnic gratuit, oferit cu profesionalism de un personal licentiat si acreditat, mereu amabil si la dispozitia dumneavoastra.
• Magazinul nostru fiind exclusiv online, putem sustine preturile cele mai competitive, neavand alte cheltuieli suplimentare.
• In afara de bradurile de top ce le folosim la instalari, nici mentenantele nu sunt neglijate, folosim tehnologii de ultima generatie, conectica si accesorii la care oferim garantie.

Grijile de care scapi daca apelezi la noi:
• Ce brand sa aleg? - mekPRO este distribuitor al produselor: HIKVISION, DAHUA, SAMSUNG, SONY si al altor cateva zeci;
• Ce sistem video se potriveste locuintei/biroului meu? - tot timpul venim in intampinarea clientilor cu propuneri de echipamente si prezentari de produse astfel incat alegerea sa fie cat mai simpla si potrivita pentru necesitatile lor;
• Pot viziona camerele de pe telefon sau tableta? - raspunsul este DA. Asiguram configurarea echipamentelor indiferent de tipul de conexiune la internet IP fix/dinamic, banda garantata sau o conexiune lenta. Vei vizualiza in timp real ceea ce se intampla in locatia supravegheata;
• Trebuie sa schimb toata instalatia daca vreau rezolutie mai mare? – datorita inovatiilor din ultimii ani ale producatorilor cu care colaboram, putem face upgrade la rezolutii FullHD sau chiar 4K fara a schimba infrastructura pe care o aveti;
• Este adevarat ca intimitatea este compromisa daca imi instalez camere de supraveghere? – acest lucru este de domeniul trecutului. Sistemele folosite de noi pot fi setate astfel incat nivelul de securitate sa atinga si 256 bytes (folosite de multinationale la nivel global);
• Daca se defecteaza echipamentul, cu cine pot lua legatura? - o echipa de ingineri ofera suport tehnic permanent la instalarea si utilizarea produselor cat si in cazurile in care echipamentul nu mai functioneaza in parametrii optimi. Tot personalul implicat beneficiaza de intreaga gama de documentatie tehnica si acces permanent la cursuri si seminarii de specialitate.

Societatea este licentiata si acreditata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane sa desfasoare activitati de comercializare, instalare si mentenanta  a sistemelor de securitate video, alarmare antiefractie si incendiu.

De retinut despre Meknet International:

Noi facem un singur lucru si il facem bine, supravegherea video.

Meknet International
Tel.: 0765.449.562
Adr.: str. Soldat Stelian Mihale nr. 10, bl. X16, sc. 1, ap. 18, sector 3, Bucuresti
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.mekpro.ro
Director tehnic: Alexandru Barbu

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online