Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 

 

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

BICONECT

BICONECT este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2005. Obiectul de activitate il reprezinta executia de lucrari de instalatii electrice. De asemenea, compania ofera servicii in domeniul securitatii pentru afacerile mici si mijlocii. BICONECT este o companie specializata in proiectarea, comercializarea si instalarea si intretinerea sistemelor complexe de securitate si instalatiilor electrice de joasa tensiune:

- sisteme de detectie si alarmare la efractie;
- sisteme de detectie si alarmare la incendiu;
- sisteme de supraveghere prin TVCI;
- sisteme de control acces;
- sisteme de protectie marfuri EAS;
- sisteme de interfonie;
- sisteme de sonorizare si Public Adress;
- instalatii electrice de joase tensiune;

Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare. Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personalul calificat precum si subanteprenori de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit. Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice de lucrari si se armonizeaza cu posibilitatile financiare ale beneficiarilor. La realizarea lucrarilor sunt respectate prevederile standardelor in vigoare pentru fiecare tip de lucrare. Interesul societatii noastre in respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii si subanteprenorii, astfel incat calitatea si ritmul executiei lucrarilor sa nu fie afectat.

Atat proiectarea, cat si executia sunt adaptate in permanenta la cerintelor pietei si nivelului tehnic cerut de aceasta. Prin dotari corespunzatoare si o echipa cu experienta, oferim servicii de calitate care contribuie la renumele societatii noastre in domeniul lucrarilor de instalatii electrice.

BICONECT este prezenta in cadrul proiectelor de mare amploare la care contribuie prin experienta tehnica a specialistilor sai, la coordonarea eficienta a lucrarilor si incadrarea in termenele de executie angajate. Dupa finalizarea lucrarilor de executie a instalatiilor electrice putem prelua administrarea si intretinerea tehnica a acestora. Specialistii in domeniul service-ului asigura o functionare optima a instalatiilor tehnice si se ocupa de revizie, intretinere, verificare, precum si de serviciile de remediere a defectiunilor si a interventiilor in caz de urgenta.

Portofoliu:
TRANSELECTRICA
MILLENIUM BANK
CITI BANK
INTERBRANDS M&D (Timisoara, Arad, Resita, Deva, Alba Iulia)
SMITHFIELD FERME
OMV
REWE PROJEKTENTWICKLUNG (Magazine PENNY MARKET)
AGIL
PRAKTIKER
JUMBO ROMANIA (Arad, Oradea, Berceni, Pitesti, Ploiesti)
AGN
PHILIPS Orastie
BOSCH REXROTH Blaj
BOSCH SERVICE SOLUTIONS Timisoara
ROBERT BOSCH Jucu
GALERIA Real(Oradea si Arad)
CONTINENTAL Hotels
JUMBO (Oradea, Timisoara, Arad)
TNT Romania
DECATHLON

BICONECT S.R.L. are in vedere cresterea prestigiului dobandit de organizatie fata de clienti, prin realizarea de servicii de inalta calitate. Preocuparea pentru calitate este prioritara in intreaga noastra activitate.

BICONECT
Tel.: 0720.88.99.77
Fax: 0356.815.721
Adr.: Timisoara, str. Virtutii nr. 6-8, jud. Timis
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.biconect.ro
Administrator: Cristian Herbeiu

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 36 vizitatori și niciun membru online