Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 

 

 

KMW baner

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

NAPA IMPEX

Cu o experienta de peste 24 de ani in domeniul instalatiilor electrice, echipa Napa Impex ofera solutii complete pentru toate lucrarile de instalatii intr-un obiectiv, consultanta, proiectare, executie, punere in functiune si servicii de intretinere garantie si post-garantie. Serviciile oferite sunt adaptate nevoilor fiecarui client, garantand calitatea lucrarilor si a echipamentelor instalate.

Domeniile de activitate in care societatea noastra activeaza sunt:
• avertizare la efractie;
• avertizare la incendiu;
• public adress;
• acces control;
• CCTV;
• sonorizare;
• CATV;
• voce-date;
• automatizari;
• BMS;
• electrice de joasa tensiune.

Portofoliul societatii cuprinde beneficiari din domeniul bancar, cladiri de birouri, hoteluri, universitati, supermarketuri, hale industriale si de logistica, diferite tipuri de fabrici sau alte unitati de productie. Societatea are un personal calificat de 35 angajati, din care 15 sunt ingineri, asigurand astfel cea mai inalta calitate a serviciilor oferite.

Succesul si valoarea companiei se bazeaza in primul rand pe calitatea serviciilor asigurate si certificate prin standardele ISO 14001:2005, ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2008.

De-a lungul celor 24 de ani, societatea a obtinut o serie de autorizatii care ne-au ajutat sa inbunatatim nivelul competentelor si ale abilitatilor dobandite, dintre care putem mentiona: IGP-Licenta de functionare pentru proiectare, instalare, modificare si intretinere a sistemelor de alarmare impotriva efractiei, ANRE- Atestat pentru proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/interioare pentru incinte/ constructii civile si industrial, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV, ISU - Autorizatie pentru efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu, Autorizatie pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

Fidelitatea clientilor nostri demonstreaza calitatea serviciilor prestate si profesionalismul pe care il exprimam prin fiecare serviciu oferit.

Pentru o prezentare completa a serviciilor si a produselor oferite de societate, va invitam sa ne contactati:

NAPA IMPEX
Tel.: 0265.315.268
Fax: 0265.315.269
Adr.: Sangeorgiu de Mures, 547530, str. Narciselor nr. 5, jud. Mures, Romania
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.napa.ro
General Manager: Dipl. ing. Nagy Ferenc

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 8 vizitatori și niciun membru online